Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Σημαντική ανακοίνωση της Huawei Hellas
Huawei

Σημαντική ανακοίνωση της Huawei Hellas

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ώρες η Huawei Hellas εξέδωσε μια σημαντική ανακοίνωση, που αφορά την παράνομη χρήση του ονόματος της και της εικόνας της.

Αναλυτικότερα υπάρχει ένας λογαριασμός που παρουσιάζεται σαν η ίδια η Huawei Hellas, και προσπαθεί να πείσει τους χρήστες ότι έχει γίνει διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων.

Προκειμένου να τους «σώσει» από αυτή την προφανώς ψεύτικη διαρροή , ο λογαριασμός ζητάει τα στοιχεία επικοινωνίας τους και να συμπληρώσουν μια φόρμα ώστε να τους ενημερώσει αν έχουν πέσει θύματα.

Η Huawei Hellas τονίζει ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο λογαριασμό, και ότι προφανώς η ίδια ποτέ δεν θα έμπαινε σε μια τέτοια διαδικασία να ζητάει με αυτόν τον τρόπο τα στοιχεία των ιδιοκτητών των προϊόντων της.

Η εταιρεία τονίζει ότι θα ασκήσει κάθε μέσο που έχει νομικά στη διάθεση της προκειμένου να σταματήσει η συγκεκριμένη εξαπάτηση, και ζητάει από τους χρήστες των συσκευών της να μην ακολουθούν link προς σελίδες που τους ζητάνε τα προσωπικά τους δεδομένα, αλλά και να μην μοιράζονται τα link αυτά με τους γνωστούς τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

B.A. 14/05/2019 - 14:03

Άσχετο, όμως σχετικό!

Από κείμενο που συνοδεύει την καμπάνια προώθησης συγκεκριμένου προϊόντος!

“Σε αυτή τη διάρκεια έχει υπολογιστή η παρακολούθηση της καρδιακής δραστηριότητας, καθημερινή άσκηση 90 λεπτών, λήψη μηνυμάτων και κλήσεων”.

Ερώτηση:

Σεβασμός στην Ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει από την αντιπροσωπία της Huawei;

Υπάρχουν άνεργοι φιλόλογοι, νέα παιδιά που και την εταιρία θα απαλλάξουν από παρόμοιες, προσβλητικές για την ίδια, καταστάσεις – δημοσιεύσεις.

Με προσβάλλουν ως άτομο και ως Έλληνα κείμενα που δεν είναι γραμμένα με σεβασμό στους κανόνες της γραμματικής αλλά στους κανόνες “Έλα μωρέ και τι έγινε, ένα λαθάκι, σιγά μη το κάνουμε και θέμα τώρα”.

Εκτός από την ορθογραφία λέξης υπάρχει και η συντακτική ορθογραφία κύριοι.

( και φυσικά δεν είμαι χρυσαυγίτης ή ακροδεξιός όπως ίσως κάποιοι συμπεράνουν ).

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights