Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στις 21 Φεβρουαρίου οι προπαραγγελίες των Galaxy S10
Galaxy s10

Στις 21 Φεβρουαρίου οι προπαραγγελίες των Galaxy S10

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον επίσημο ότι η Samsung θα ανακοινώσει επίσημα τα επόμενα Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου, σε ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Σαν Φρανσισκο και το Λονδίνο ταυτόχρονα.

Η εταιρεία σκοπεύει όμως να επισπεύσει σημαντικά την κυκλοφορία των νέων συσκευών της, αφού η επίσημη έναρξη των πωλήσεων θα γίνει στις 8 Μαρτίου στις περισσότερες χώρες που θα είναι διαθέσιμα τα τρια Galaxy S10.

Με μικρό περιθώριο ανάμεσα στην ανακοίνωση και την κυκλοφορία τους, οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία στις 21 Φεβρουαρίου, μια ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση τους. Η Samsung κάνει συγκεκριμένες προσφορές σε όσους προ-παραγγείλουν τις συσκευές της κάθε φορά, όμως προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιες θα είναι οι προσφορές αυτές για κάθε ένα από τα Galaxy S10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights