Αρχικη ΦΗΜΕΣ Νέες φωτογραφίες του Galaxy S10e

Νέες φωτογραφίες του Galaxy S10e

απο Kostas Gliatiotis

Μερικές ημέρες μόνο πριν την επίσημη παρουσίαση των Galaxy S10 από τη Samsung, και οι διαρροές των τριών εκδόσεων σε φωτογραφίες και όχι μόνο, συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, το μικρότερο Galaxy S10e έκανε την εμφάνιση του σε αρκετές φωτογραφίες, και επιβεβαίωσε μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Το πρώτο από αυτό, που είναι ίσως και το πιο ενδιαφέρον, είναι ότι το οικονομικότερο από τα τρία Galaxy S10 θα έρθει με επίπεδη οθόνη, κάτι που η Samsung έχει να προσφέρει στην σειρά Galaxy S από την εποχή του Galaxy S7. Η επιλογή έχει γίνει πιθανότατα για λόγους κόστους, όμως η οθόνη του μικρότερου μοντέλου διατηρεί το εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω της, αλλά και… την τρύπα για την μπροστινή κάμερα. Το μέγεθος της είναι μικρότερο στις 5.8 ίντσες, και με τόσο μικρό πλαίσιο, φαίνεται ότι ολόκληρο το Smartphone θα είναι μικρό σε συνολικές διαστάσεις.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, το Galaxy S10e θα έχει δύο “μόνο” κάμερες στο πίσω μέρος του, ενώ τελικά είναι περίεργη και η τοποθέτηση του αισθητήρα αποτυπωμάτων. Αυτός θα βρίσκεται στο πλαϊνό του μέρος, στο πλήκτρο ενεργοποίησης, ένα σημείο που μέχρι τώρα δεν αποτελεί και το πιο βολικό.

Στο εσωτερικό του Galaxy S10e η εταιρεία φαίνεται ότι δεν έχει κάνει κάποια “παραχώρηση” και θα έρθει με τον νεότερο και ισχυρότερο Exynos 9820 επεξεργαστη της εταιρείας, μένει όμως να δούμε τη διαθέσιμη μνήμη RAM στη βασική έκδοση. Οι αλλαγές που έχει κάνει η εταιρεία στο μικρότερο μοντέλο είναι προκειμένου αυτό να είναι πιο οικονομικό, όμως σε σύγκριση πάντα με τις άλλες δύο εκδόσεις του. Το Galaxy S10e θα κοστίζει περίπου 800 ευρώ στη χώρα μας, μια τιμή που το κάνει κάθε άλλο παρά οικονομικό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights