Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Facebook ενώνει τις επαγγελματικές συνομιλίες με το instagram
Facebook

Το Facebook ενώνει τις επαγγελματικές συνομιλίες με το instagram

απο Kostas Gliatiotis

Εδώ και καιρό, το Facebook προσφέρει την δυνατότητα απάντησης σε σχόλια στο Instagram μέσα από την εφαρμογή του pages manager, την εφαρμογή που έχει δημιουργήσει για τη διαχείριση σελίδων που έχουν διάφορες εταιρείες στο ίδιο το Facebook.

Πλέον, το facebook σχεδιάζει να στέλνει στην εφαρμογή του pages manager και τα μηνύματα που στέλνουν οι χρήστες του Instagram στον λογαριασμό που διατηρούν πολλές εταιρείες σε αυτό.

Με αυτόν τον τρόπο τα άμεσα μηνύματα του Instagram θα ενοποιηθούν ουσιαστικά με αυτά που μπορεί να στέλνει κάποιος σε μια σελίδα στο Facebook, ώστε ο διαχειριστής της να μπορεί να απαντήσει και στα δυο από το ίδιο σημείο, και θεωρητικά πιο άμεσα.

Σύμφωνα με το Instagram, περισσότεροι από 150 εκατομμύρια χρήστες του επικοινωνούν με κάποια εταιρεία μέσω άμεσων μηνυμάτων από την πλατφόρμα του, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει κόσμος που το προτιμά αντί του Facebook και του messenger. Πολλοί από αυτούς μάλιστα μπορεί να μην έχουν και λογαριασμό στο Facebook , κάτι που κάνει ακόμα πιο σημαντική την ενοποίηση της λήψης μηνυμάτων από τις δυο πλατφόρμες.

Προς το παρόν το Facebook δεν έχει δώσει κάποια επίσημη ημερομηνία για το ποτέ θα γίνει διαθέσιμη η νέα αυτή δυνατότητα, ούτε αν θα υπάρχει κάποια δοκιμαστική περίοδος . Συνήθως οι νέες αυτές δυνατότητες δοκιμάζονται πρώτα από μεγάλες εταιρείες που έχουν άμεση συνεργασία με το facebook και στην συνέχεια γίνονται διαθέσιμες για χρήση από όλους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights