Αρχικη ΦΗΜΕΣ Νεο Motorola Z4 Play: Snapdragon 675, 48MP κάμερα
Z4 play

Νεο Motorola Z4 Play: Snapdragon 675, 48MP κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Motorola έχει πλέον ιδιαίτερα περιορισμένη παρουσία στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δεν παύει να είναι μια από τις εταιρείες που σχεδιάζουν αρκετά ενδιαφέροντα smartphones. Το Motorola Z4 Play είναι ένα από τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας, που σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει στην αγορά με καμερα των 48ΜΡ στο πίσω μέρος του.

Η συγκεκριμένη ανάλυση της κάμερας έχει αρχισει και θεωρείται δεδομένη τον τελευταίο καιρό, ενώ η Xiaomi με το Redmi 7 την έφερε και στην μεσαία κατηγορία τιμής. Μέχρι στιγμής δυο εταιρείες κατασκευάζουν σε μαζική παραγωγή κάμερες με αυτή την ανάλυση, η Sony και η Samsung. Παρόλα αυτά η Motorola φαίνεται να έχει επιλέξει μια πιο οικονομική λύση από την εταιρεία Q Technology.

Εκτός της εντυπωσιακά υψηλής ανάλυσης της κάμερας, το smartphone θα έχει τον νέο Snapdragon 675 στο εσωτερικό του. Ο επεξεργαστής είναι μια διαφορετική έκδοση του Snapdragon 710, με διάφορες σε τομείς που δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικοί στη μεσαία κατηγορία, προκειμένου να έχει χαμηλότερο κόστος παραγωγής.

Τέλος, οι πληροφορίες θέλουν το Moto Z4 Play να έρχεται με Amoled οθόνη, μια επιλογή της εταιρείας που σίγουρα θα το διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες συσκευές της κατηγορίας του, όμως πιθανότατα θα αυξάνει και το κόστος παραγωγής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights