Αρχικη APPS / GAMES Το Netflix υποστηρίζει Smart Downloads και στο iOS πλέον

Το Netflix υποστηρίζει Smart Downloads και στο iOS πλέον

απο Kostas Gliatiotis

Πριν περίπου ένα χρόνο, οι χρήστες Android Smartphones απέκτησαν στην εφαρμογή του Netflix, το Smart Downloads, μια δυνατότητα που πήρε αρκετό καιρό μέχρι να έρθει τελικά και στο iOS πριν μερικές ημέρες.

Εκτός από την δυνατότητα να κατεβάσει κάποιος τοπικά στην συσκευή του μια ταινία ή τα επισόδια από την αγαπημένη του σειρά, η εφαρμογή του Netflix προσφέρει και το Smart Downloads, που αναλαμβάνει να… διαχειρίζεται τι παραμένει αποθηκευμένο στην μνήμη της συσκευής.

Πιο συγκεκριμένα, το Smart Downloads μπορεί να κατεβάζει αυτόματα το επόμενο επισόδιο από μια σειρά μόλις ο χρήστης τελειώσει αυτό που βλέπει, αλλά και να διαγράφει αυτόματα από την μνήμη το αμέσως προηγούμενο. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να βλέπει κάθε φορά το επόμενο επισόδιο ακόμα και αν είναι κάπου που δεν έχει πρόσβαση στο internet, και χωρίς να πρέπει ο ίδιος να… ασχοληθεί για να το φέρει στη συσκευή του.

Σύμφωνα με το Netflix, το Smart Downloads λειτουργεί σωστά ακόμα και στις εκδόσεις των iPhones με μικρότερο αποθηκευτικό χώρο, αφού δεν χρειάζεται συνήθως κάτι ιδιαίτερο σε μνήμη. Με δεδομένο ότι διατηρεί πάντα μόνο το τελευταίο επισόδιο από μια σειρά, θα πρέπει κάποιος να έχει ενεργή τη δυνατότητα για πολλές σειρές ταυτόχρονα, προκειμένου να έχει πρόβλημα με τον διαθέσιμο χώρο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights