Αρχικη APPS / GAMES Το instagram θα προβάλλει βίντεο από το IGTV απευθείας στο timeline
Igtv

Το instagram θα προβάλλει βίντεο από το IGTV απευθείας στο timeline

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από αρκετό καιρό πλέον, το Instagram είχε παρουσιάσει την δίκη του υπηρεσία για προβολή βίντεο, με την ονομασία Instagram TV ή πιο σύντομα IGTV.

Φαίνεται όμως ότι το IGTV δεν είχε την ανταπόκριση που θα ήθελε το Instagram, αφού κατά καιρούς προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο και το που προβάλλονται τα βίντεο μέσω αυτού, προκειμένου να αυξήσει τη θεαματικότητα του. Από την προβολή μαζί με stories άλλων χρηστών , μέχρι την εμφάνιση τους σε αναζητήσεις, φαίνεται ότι τίποτα δεν πέτυχε τον στόχο του.

Τώρα το Instagram αποφάσισε να προβάλει τα βίντεο του IGTV απευθείας στο timeline των χρηστών του, ανάμεσα σε φωτογραφίες σαν ίδιο περιεχόμενο. Η ειρωνεία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι το IGTV προσφερόταν αρχικά σαν μια εναλλακτική των απλών βίντεο που μπορεί να δημοσιεύσει κάποιος στο instagram και είχαν περιορισμό διαρκείας το ένα λεπτό.

Είναι προφανές ότι το IGTV δεν πέτυχε σαν εναλλακτική του YouTube όπως θα ήθελε το Instagram, και τώρα αναζητά τρόπους να διατηρήσει το ενδιαφέρον σε αυτό, έστω και αν πρέπει να «αναγκάσει» τους χρήστες να βλέπουν τα βίντεο στο timeline τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights