Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Xperia XA3 εμφανίζεται και σε βίντεο

Το Xperia XA3 εμφανίζεται και σε βίντεο

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση των πρώτων φωτογραφιών, το Xperia XA3 της Sony Mobile κάνει την πρώτη του εμφάνιση και σε βίντεο.

Το βίντεο φαίνεται να βγήκε την ίδια ημέρα με τις φωτογραφίες, αφού πρόκειται για την ίδια συσκευή, και πιθανότατα για τον ίδιο κάτοχο της, όμως… καθυστέρησε μερικές ημέρες να δει το φως της δημοσιότητας.

Ο κάτοχος του Xperia XA3 μιλάει Κινέζικα στο βίντεο, με αποτέλεσμα να είναι σχετικά δύσκολο να γνωρίζουμε τι λέει, όμως δείχνει το Smartphone για αρκετή ώρα, και από αρκετές διαφορετικές οπτικές γωνιές.

Link για το Video

Το ενδιαφέρον είναι ότι η συσκευή όντως είναι ασυνήθιστα ψηλή λόγω της οθόνης με αναλογία πλευρών 21:9, ενώ στο βίντεο φαίνεται καλύτερα και το πλαίσιο γύρω από αυτή. Όπως είναι ήδη γνωστό, μόνο στο πάνω μέρος θα είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, ενώ στις άλλες πλευρές, και ειδικά στο κάτω μέρος του, είναι εντυπωσιακά μικρό για ένα Smartphone αυτής της κατηγορίας .

Το Xperia XA3 αναμένεται να έρθει με τον Snapdragon 660 στο εσωτερικό του, σε έκδοση με 4GB μνήμης Ram και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Οι δυο κάμερες στο πίσω μέρος του πιθανότατα θα έχουν ανάλυση 23 και 8 ΜΡ, χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζουμε τι ακριβώς θα προσφέρει η δεύτερη μικρότερη καμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights