Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το νέο Huawei Y7 2019 σε video review
Y7 2019

Το νέο Huawei Y7 2019 σε video review

απο Kostas Gliatiotis

Το Huawei Y7 2019 είναι η νέα πρόταση της εταιρείας, στην μεσαία κατηγορία, με σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς. Σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, την έκδοση του … 2018, το νέο Smartphone προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη, με ένα ελάχιστα μικρό notch στο πάνω μέρος της, και εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω από αυτή, για τα δεδομένα της κατηγορίας του.

Λίγες ημέρες πριν την δημοσίευση του αναλυτικού review μας για το Υ7 2019, ετοιμάσαμε ένα μικρό video review για την συσκευή, που αναλύουμε τα βασικά της χαρακτηριστικά, και αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του.

Το Huawei Y7 2019 θα έρθει επίσημα στη χώρα μας περίπου στις 20 Φεβρουαρίου, σε τιμή αρκετά ελκυστική με βάση τα χαρακτηριστικά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights