Αρχικη ΦΗΜΕΣ Στα 900 δολάρια η τιμή του LG G8 ThinQ
lg

Στα 900 δολάρια η τιμή του LG G8 ThinQ

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν ανορθόδοξο τρόπο, μέσω ενός Καναδικού Retailer, έγινε γνωστή πριν λίγο η τιμή του επόμενου G8 ThinQ της LG. Η εταιρεία έχει ακόμα ένα αρκετά σεβαστό μερίδιο αγοράς τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Κανάδα, και είναι αναμενόμενο ότι θέλει να το διατηρήσει, δίνοντας περισσότερη “προσοχή” στις συγκεκριμένες αγορές.

Έτσι λοιπόν, το G8 ThinQ, παρότι δεν θα είναι σε καμία περίπτωση οικονομικό, φαίνεται ότι θα είναι τουλάχιστον λίγο φθηνότερο από τον ανταγωνισμό του. Με το Galaxy S10 της Samsung να πλησιάζει τα 1.000 δολάρια στην βασική έκδοση του, το G8 ThinQ θα κοστίζει περίπου 900 ευρώ. Αυτή θα είναι η τιμή της βασικής έκδοσης με τα 128 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει τουλάχιστον και μια μεγαλύτερη με είτε 256 είτε 512 GB και προφανώς υψηλότερη τιμή πώλησης.

Η τιμή που αποκαλύπτει ο χρήστης του reddit, είναι στα 1,119 δολάρια Καναδά, που μεταφράζεται σε λίγο περισσότερο από 900 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών, που έχουν και μια μικρή διαφορά στην συνολική φορολογία. Το G8 ThinQ αναμένεται να έρθει από την LG με τον Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, και αρκετά μεγάλη μπαταρία σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Παρόλα αυτά δεν θα είναι το πρώτο 5G Smartphone της εταιρείας, αφού αυτή την “τιμή” θα την έχει το V50 που θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα με το G8 ThinQ στην Βαρκελώνη, σε μερικές ημέρες από σήμερα, με την έναρξη του MWC 2019

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights