Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Moto Z3 Play αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie
Moto Z3 play

Το Moto Z3 Play αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι στη χώρα μας η παρουσία της Motorola είναι πλέον σχετικά περιορισμένη, η εταιρεία συνεχίζει να κυκλοφορεί νέες συσκευές αλλά και να αναβαθμίζει τις αμέσως προηγούμενες. Το MotoZ3 Play είναι η νεότερη συσκευή της που αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie, έξι περίπου μήνες μετά η διάθεση του στην αγορά.

Το Smartphone τρέχει μια σχεδόν στοκ έκδοση του λειτουργικού συστήματος , και έτσι η εμφάνιση και η λειτουργικότητα της έκδοσης 9.0 Pie δεν έχει τροποποιηθεί από την Motorola. Η εταιρεία κάνει πολύ συγκεκριμένες προσθήκες σε εφαρμογές που αυξάνουν την χρηστικότητα του Moto Z3 Play, και έχουν μεταφέρει και στην νέα έκδοση.

Προς το παρόν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού σχεδον πάντα ξεκινά από μια χώρα και επεκτείνεται σταδιακά στον υπόλοιπο κόσμο. Το Moto Z3 Play είναι τεχνικά σχεδόν «ίδιο» σε ολόκληρο τον κόσμο, όποτε η αναβάθμιση θα αρχίσει να διατίθεται σύντομα και σε άλλες χώρες και ελπίζουμε και στις συσκευές που έχουν πουληθεί στην Ελλάδα.

Η συσκευή εμφανίζει ειδοποίηση όταν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη, αλλά ο χρήστης μπορεί να ελέγξει και χειροκίνητα για το αν υπάρχει στην χώρα του, από το μενού των ρυθμίσεων .

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights