Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy S10+ εμφανίζεται σε Video

Το Galaxy S10+ εμφανίζεται σε Video

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετές διαρροές των τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά και φωτογραφίες της συσκευής, ήρθε η ώρα να δούμε και το πρώτο video από το επόμενο Galaxy S10+ της Samsung. Το μεγαλύτερο και ακριβότερο από τα τρία νέα μοντέλα, έκανε την εμφάνιση του σε ένα σύντομο βίντεο, που παρόλα αυτά δίνει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αυτό που κάνει περισσότερο εντύπωση, είναι η “τρύπα” στο προστατευτικό τζάμι πάνω από την οθόνη του Galaxy S10+. Η τρύπα αυτή βρίσκεται προφανώς στο σημείο που είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Φαίνεται ότι το Smartphone δεν μπορεί να αναγνωρίσει το αποτύπωμα του ιδιοκτήτη του μέσα από ένα προτατευτικό “τζαμάκι” ή ότι τουλάχιστον το συγκεκριμένο που έχει χρησιμοποιηθεί δεν είναι συμβατό με αποτέλεσμα να έχει τη συγκεκριμένη τρύπα.

Το ίδιο το Galaxy S10+ τώρα, φαίνεται σχετικά μεγάλο σε συνολικές διαστάσεις, όχι όμως υπερβολικά με δεδομένη και την διαγώνιο των 6,4 ιντσών της οθόνης του. Η οβάλ τρύπα στο πάνω μέρος της οθόνης για τις δύο μπροστινές κάμερες είναι ίσως λίγο περισσότερο “ασυνήθιστη” λόγω του σχεδίου της, όμως μένει να δούμε και από κοντά κατά πόσο αλλάζει την εμπειρία χρήσης του Smartphone.

Δυστυχώς το βίντεο δεν μπαίνει σε επιπλέον λεπτομέρειες για τις δυνατότητες του Galaxy S10+ και δεν αποκαλύπτει περισσότερα χαρακτηριστικά του, εκτός από το να το δείχνει σε λειτουργία με την οθόνη είτε ανοιχτή είτε σε κατάσταση αναμονής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights