Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy Watch Active θα έρθει με το One Ui της Samsung
One Ui

Το Galaxy Watch Active θα έρθει με το One Ui της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Είναι ιδιαίτερα πιθανόν η Samsung να παρουσιάσει ένα ακόμα Smartwatch, μαζί με τα επόμενα Galaxy S10, και το αναδιπλούμενο Galaxy F στην εκδήλωση που έχει προγραμματίσει για τις 29 Φεβρουαρίου. Το Galaxy Watch Active όπως φαίνεται ότι θα είναι η ονομασία του, θα έρθει με δυο αρκετά σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τα προηγούμενα ρολόγια της εταιρείας.

Η πρώτη και σημαντικότερη από αυτές αφορά το γραφικό του περιβάλλον, αφού φαίνεται ότι η Samsung πρόκειται να φέρει το νέο One UI που έχει σχεδιάσει για τα Smartphones της και στο galaxy watch active. Το νέο γραφικό περιβάλλον είναι σημαντικά διαφορετικό σε εμφάνιση, πιο «φιλικό» στη χρήση , και όπως φαίνεται και αρκετά πιο όμορφο.

Η Samsung έχει σχεδιάσει το One Ui αρχικά για τα κινητά της τηλέφωνα που βασίζονται στο Android, φαίνεται όμως ότι αυτό είναι προσαρμοσμένο σε εμφάνιση ώστε να ταιριάζει και στο tizen Os που η εταιρεία χρησιμοποεί στα smartwatches της. Το νέο Galaxy watch active θα συνεχίζει να βασίζεται στο tizen OS απλά με ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον.

Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι η χρήση του μαύρου χρώματος σε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία του γραφικού περιβάλλοντος. Η επιλογή αυτή δεν έχει γίνει τυχαία, αφού το μαύρο χρωμα «βοηθά» τις Amoled οθόνες να έχουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Η δεύτερη σημαντική διαφορά βρίσκεται στον σχεδιασμό του Galaxy Watch active, αφού φαίνεται ότι μετά από αρκετά χρόνια, για κάποιο λόγο η εταιρεία έχει αφαιρέσει την περιστρεφόμενη «κορώνα» στο πάνω μέρος του, που αποτελούσε ένα ιδιαίτερα βολικό τρόπο χειρισμού.

Η αφαίρεση την πάντως δεν φαίνεται να έχει γίνει τυχαία, αφού το ρολόι θα έχει αντοχή στο νερό ακόμα και σε βάθος μέχρι 50 μέτρα, όσο περίπου και ένα συνηθισμένο «κανονικό» ρολόι. Η αφαίρεση της Κορωνάς πιθανόν βοηθά στην καλύτερη αδιάβροχοποίηση του.

Το ρολόι θα έχει πλέον μόνο την Amoled οθόνη του σαν μέσο χειρισμού με το γραφικό του περιβάλλον, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει διαγώνιο 1.1 ίντσας και ανάλυση 360 Χ 360 pixels. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι αισθητά μικρότερη από αυτή του Galaxy watch αλλά και αυτή του προηγούμενου Gear S3.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν τον Exynos 9110 που η εταιρεία έχει σχεδιάσει για wearables μαζί με 768ΜΒ μνήμης Ram, και 4 GB αποθηκευτικού χώρου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights