Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor & Moschino: Τεχνολογία HONOR με Μοschino Design

Honor & Moschino: Τεχνολογία HONOR με Μοschino Design

απο Kostas Gliatiotis

Η HONOR, το smartphone brand που αναπτύσσεται ραγδαία, ενώνει τις δυνάμεις του με το ιταλικό luxury brand MOSCHINO για να δημιουργήσει ένα κορυφαίο και στιλάτο smartphone.


Το νεανικό καταναλωτικό κοινό έχει πολλές και ιδιαίτερες απαιτήσεις από την τεχνολογία αλλά και από την μόδα. Το νέο smartphone της HONOR με την υπογραφή της MOSCHINO είναι η επιτομή του στιλ και το must-have item του κάθε fashionista. Η σειρά HONOR X MOSCHINO περιλαμβάνει δύο limited-edition εκδοχές της νέας ναυαρχίδας της HONOR, το View20.

Η συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην παγκόσμια ανάπτυξη της HONOR και αντιπροσωπεύει τον βασικό της στόχο να προσφέρει συσκευές με προηγμένα χαρακτηριστικά, υψηλές επιδόσεις και μοντέρνο design.


Με έμπνευση τη διαφορετικότητα και την καινοτομία, αξίες τις οποίες τα δύο brand θέτουν σε πρώτο ρόλο, η HONOR και η MOSCHINO ξεκινούν μια πρωτοπόρα συνεργασία, προκειμένου να προσεγγίσουν την παγκόσμια κοινότητα που βασίζεται σε αυτές τις αξίες.

Το HONOR View20 είναι το πρώτο smartphone – ναυαρχίδα με τόσο ιδιαίτερο design. Η προηγμένη τεχνολογία νανολιθογραφίας σε συνδυασμό με την επικάλυψη και την υφή δημιουργούν ένα ζωηρό και δυναμικό V-σχήμα βαθμιδωτού χρώματος με κομψό και λαμπερό εφέ.

Οι fashionistas έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο αποκλειστικών HONOR X MOSCHINO εκδοχών, σε phantom red και phantom blue: μια εκδοχή με background το εμβληματικό διπλό ερωτηματικό της MOSCHINO και μια με το εικονικό αρκουδάκι MOSCHINO.
Η MOSCHINO υπό την δημιουργική καθοδήγηση του Jeremy Scott, συνεργάζεται για πρώτη φορά με smartphone brand με σκοπό να διερευνήσει, από κοινού με την Honor, νέους τρόπους για να επεκτείνει τα όρια στην αισθητική και στο design.

Για την HONOR, η συνεργασία με την MOSCHINO έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά στρατηγικών συνεργασιών, με στόχο να αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή για όσους αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή που να συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά και μοντέρνο design.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights