Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ To ΝΒΑ All-Star Game 2019 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στην COSMOTE TV

To ΝΒΑ All-Star Game 2019 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στην COSMOTE TV

απο Kostas Gliatiotis

Το ΝΒΑ AllStar Game 2019 πλησιάζει και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του LeBron James στο Spectrum Center της Σάρλοτ, καθώς και όλη τη δράση του ΝΒΑ AllStar Weekend 2019 ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από το COSMOTE SPORT 4HD, το τριήμερο 16-18/2.

Οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης θα βρίοσκονται στη Σάρλοτ, για την αποκλειστική κάλυψη όλων όσων συμβούν στη μεγαλύτερη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ μέσα από ολοκληρωμένο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις των συμμετεχόντων.  

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες του ΝΒΑ All-Star Weekend ξεκινούν το Σάββατο 16/2, στις 04.00, με το MTN DEW ICE Rising Stars Challenge, στο οποίο οι καλύτεροι “πρωτοετείς” και “δευτεροετείς” της λίγκας, χωρίζονται σε ομάδα USA και WORLD.

Tην Κυριακή 17/2 στις 03.00, θα δοθεί το τζάμπολ του State Farm All Star Saturday Night που περιλαμβάνει τα events, Taco Bell Skills Challenge, MTN DEW Three-Point Contest και AT&T Slam Dunk.

Στο Taco Bell Skills Challenge, νικητής αναδεικνύεται αυτός που ανταποκρίνεται καλύτερα στο χειρισμό της μπάλας, στις πάσες και τα σουτ.

Ο διαγωνισμός τριπόντων,MTN DEW ThreePoint Contest υπάρχει στο πρόγραμμα από το 1986, με τον παίκτη που θα σκοράρει τα περισσότερα τρίποντα σε ένα λεπτό, να αναδεικνύεται νικητής. Οι Devin Booker (Phoenix Suns), Seth Curry (Portland Trail Blazers), Stephen Curry (Golden State Warriors), Danny Green (Toronto Raptors), Joe Harris (Brooklyn Nets), Buddy Hield (Sacramento Kings), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks) και Kemba Walker (Charlotte Hornets) θα είναι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι.

Στο AT&T Slam Dunk, ζητούμενο για την ανάδειξη νικητή είναι η ευρηματικότητα των παικτών, στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει ένα κάρφωμα. Σε αυτό το event, διαγωνίζονται φέτος οιMiles Bridges (Charlotte Hornets), John Collins (Atlanta Hawks),Hamidou Diallo (Oklahoma City Thunder)καιDennis Smith Jr. (New York Knicks).

Η Δευτέρα 18/2, έχει ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ηγείται μίας εκ των δύο ομάδων, που στις 03.00 θα αναμετρηθούν στο παιχνίδι των μεγαλύτερων αστέρων του ΝΒΑ. Ύστερα από τη διαδικασία επιλογής, στην ομάδα του «Greek Freak» συμπεριλαμβάνονται οι Stephen Curry (Warriors),

Joel Embiid (76ers), Paul George (Thunder) και Kemba Walker (Hornets). Από την άλλη, στην ομάδα τουLeBron James (Lakers) είναι οι Kevin Durant (Warriors), Kyrie Irving (Celtics), Kawhi Leonard (Raptors) και James Harden (Rockets).

Λίγο πριν τη διεξαγωγή του φετινού All-Star Game, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το  COSMOTE SPORT 4HD, να κάνουν αναδρομή σε παλαιότερα All-Star Game, που έμειναν στην ιστορία, όπως αυτό του Σικάγο (1988) (Σάββατο 16/2, 14.15), του Ορλάντο (1992) (Σάββατο 16/2, 16.05), της Γιούτα (1993) (Τετάρτη 13/2, 22.00 & Σάββατο 16/2, 17.55) της Ουάσινγκτον (2001) (Παρασκευή 15/2, 00.00 & Κυριακή 17/2, 14.15) και της Ατλάντα (2003) (Παρασκευή 15/2, 22.00 & Κυριακή 17/2, 16.05).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights