Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το LG G8 ThinQ θα αναπαράγει ήχο μέσω… της οθόνης του
G8 ThinQ

Το LG G8 ThinQ θα αναπαράγει ήχο μέσω… της οθόνης του

απο Kostas Gliatiotis

Μερικές ημέρες μόνο πριν την επίσημη παρουσίαση του G8 ThinQ από την LG, και η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια ακόμα ενδιαφέρουσα πληροφορία, που αφορά την οθονη του, και το πως αυτή θα μπορεί να αναπαράγει ήχους !

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε μια τεχνολογία με την ονομασία Crystal Sound OLED (CSO) που επιτρέπει στην ίδια την οθόνη να ταλαντώνεται ώστε να δημιουργεί μικρά ηχητικά κύματα. Με αυτόν τον τρόπο, ο ήχος από το ακουστικό του G8 ThinQ θα ενισχύεται μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας, που σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα και την “καθαρότητα” του.

Η τεχνολογία αυτή θα χρησιμοποιείται και σαν δεύτερο ηχείο, για στερεοφωνικό ήχο σε συνδυασμό με το βασικό ηχείο του G8 ThinQ που θα βρίσκεται στο κάτω μέρος του. Η LG δηλώνει ότι με αυτόν τον τρόπο έχει μειώσει σημαντικά τις συνολικές διαστάσεις του Smartphone, αφού δεν χρειάζεται να τοποθετήσει και δεύτερο ηχείο στο πάνω μέρος του.

Στα πιο “απλά” τεχνικά χαρακτηριστικά, το LG G8 ThinQ θα υποστηρίζει DTS:X 3D Surround ήχο, θα έχει το συνηθισμένο πλέον Quad-DAC που χρησιμοποιεί η εταιρεία στις συσκευές της για πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου αλλά και αυξημένη ένταση, ενώ φυσικά θα υπάρχει και η 3.5mm θύρα των ακουστικών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights