Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Vodafone Ελλάδας διακρίθηκε ως Top Employer 2019

Η Vodafone Ελλάδας διακρίθηκε ως Top Employer 2019

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone Ελλάδας αναγνωρίστηκε επίσημα, ως Top Employer 2019 από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο “Top Employers Institute”, για την παροχή ενός εργασιακού περιβάλλοντος υψηλού επιπέδου, το οποίο προσφέρει στους εργαζομένους της τη δυνατότητα να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι, να βελτιώνονται και να εξελίσσονται διαρκώς. Η βράβευση αυτή, αποτελεί μία επιβεβαίωση της φιλοσοφίας και της στρατηγικής της εταιρείας για την ανάδειξη του καλύτερου εαυτού των ανθρώπων της, μέσα από την καλλιέργεια των ταλέντων των ικανοτήτων τους και της εξέλιξης τους.

Με αφορμή τη βράβευση η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας, κ. Ηρώ Μέλλιου δήλωσε: «Στη Vodafone κοιτάμε μπροστά και διαμορφώνουμε σήμερα το περιβάλλον εργασίας του μέλλοντος, όπου κάθε εργαζόμενος μπορεί να είναι ο εαυτός του, να αναπτύσσεται και να καινοτομεί, ενώ αναλαμβάνουμε δράση για τη δημιουργία ενός καλύτερου, πιο συναρπαστικού μέλλοντος για όλους, καλλιεργώντας μια κουλτούρα αποδοχής και ίσων ευκαιριών».

Η Vodafone ακολουθώντας τις εξελίξεις, προχώρησε σε έναν ευρύ ψηφιακό μετασχηματισμό και σε αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας της, θέτοντας στο επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας. Συγκεκριμένα προχώρησε σε ανασχεδιασμό της οργανωτικής δομής, υιοθετώντας τον agile τρόπο εργασίας καταρρίπτοντας παραδοσιακά μοντέλα διοίκησης.

Η εταιρεία επενδύει στους νέους και δημιουργεί ευκαιρίες για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, την είσοδο τους στην αγορά εργασίας και την εκκίνηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, υλοποιώντας με επιτυχία καινοτόμα και δημοφιλή στους νέους προγράμματα. Για παράδειγμα, μέσω του προγράμματος επαγγελματικής εκπαίδευσης και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας Discover Vodafone, παρέχει σε νέους, τελειόφοιτους και απόφοιτους προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών προγραμμάτων ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επαγγελματική τους πορεία .

Παράλληλα, η Vodafone έχει δεσμευτεί να παρέχει ένα περιβάλλον εργασίας όπου υπάρχει σεβασμός στη διαφορετικότητα, ενώ παρέχονται ίσες ευκαιρίες σε όλους. Η Vodafone προωθεί την ενίσχυση των δεξιοτήτων των γυναικών, ενώ παράλληλα στηρίζει πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση τους στην εργασία και την κοινωνία, όπως για παράδειγμα η παροχή 16 εβδομάδων πλήρως αμειβόμενης άδειας, για όλες τις γυναίκες που εργάζονται στην εταιρεία, επιπλέον της νόμιμης άδειας λοχείας που προσφέρει η ελληνική νομοθεσία, καθώς και πολιτική πατρότητας που θεσπίζει την παροχή 10 επιπλέον ημερών πλήρως αμειβόμενης άδειας, αντίστοιχα.

Ως ανεξάρτητη εταιρεία πιστοποίησης, το Top Employers Institute αξιολογεί τους συμμετέχοντες μέσω μίας παγκόσμιας έρευνας καλών πρακτικών σε επίπεδο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού των εταιρειών. Η έρευνα Best Practice HR περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων που καλύπτουν πρακτικές ανάπτυξης ανθρώπων σε θέματα όπως η Στρατηγική και η Απόκτηση Ταλέντων, ο Σχεδιασμός Εργατικού Δυναμικού, η Εκπαίδευση και Ανάπτυξη των Εργαζομένων, η Διαχείριση Απόδοσης, κ.α.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights