Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Επίσημη διαφήμιση των Galaxy S10 “έπαιξε” ήδη στην τηλεόραση στην Νορβηγία
galaxy s10

Επίσημη διαφήμιση των Galaxy S10 “έπαιξε” ήδη στην τηλεόραση στην Νορβηγία

απο Kostas Gliatiotis

Tα τρία Galaxy S10 έχουν φτάσει να έιναι τα λιγότερο καλά “κρυμμένα” τηλέφωνα της εταιρείας πριν την επίσημη παρουσίαση τους, που πλέον απέχει σχεδόν μια ημέρα. Αυτή τη φορά, ένα τηλεοπτικό κανάλι στην Νορβηγία, έβγαλε στον αέρα μια επίσημη διαφήμιση της Samsung για τα Galaxy S10, κάτι που προφανώς δεν έπρεπε να συμβεί πριν την επίσημη παρουσίαση τους από την εταιρεία.

Η διαφήμιση δεν αποκαλύπτει κάτι καινούριο που δεν είναι ήδη γνωστό, απλά δείχνει μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των νέων συσκευών, και για λόγους ευκολίας, επικεντρώνεται σε αυτά που θα είναι ίδια για όλες τις εκδόσεις. Η εταιρεία αφιέρωσε ένα κομμάτι της διαφήμισης στην αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, που θα επιτρέπει στο Galaxy S10 να φορτίζει κάποια άλλη συσκευή, απλά ακουμπώντας τη στο πίσω μέρος του.

https://www.youtube.com/watch?v=5mPkv7v3VEg

Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη τονίζεται και αυτός σαν ένα νέο χαρακτηριστικό των Smartphones, αν και για τα δεδομένα της αγοράς γενικότερα δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα νέο πλέον. Οι τρεις κάμερες κάνουν και αυτές την εμφάνιση τους, επίσης χωρίς όμως να αποτελούν κάτι εντυπωσιακά νέο πλέον για την αγορά των Smartphones.

Το in2mobile.gr θα βρίσκεται αύριο στο Λονδίνο, για την παρουσίαση των συσκευών, σαν επίσημοι προσκεκλημένοι της Samsung hellas, και θα μεταδώσουμε το event σε “πραγματικό” χρόνο σε Social media αλλά και εδώ στη σελίδα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights