Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στις 26 Μαρτίου η παρουσίαση των P30 από τη Huawei

Στις 26 Μαρτίου η παρουσίαση των P30 από τη Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετές διαρροές των δυο συσκευών, και με σχεδόν βέβαιη την παρουσίαση τους στα τέλη Μαρτίου, η Huawei ανακοίνωσε και επίσημα πριν λίγη ώρα μέσω του… Twitter, ότι τα δύο νέοα P30 θα παρουσιαστούν στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι.

Η εταιρεία επέλεξε και επίσημα πλέον να περιμένει μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης MWC στη Βαρκελώνη, αφού το Mate 20 Pro έχει μόλις τρεις μήνες στην αγορά, και κατά γενική ομολογία θα παραμείνει το ίδιο ανταγωνιστικό ακόμα και μετά την ανακοίνωση πολλών νέων συσκευών στη συγκεκριμένη έκθεση.

Τα P30 και P30 Pro, αναμένεται να διαθέτουν ακόμα καλύτερη κάμερα ή κάμερες στο πίσω μέρος τους, ενώ όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρεία στο Tweet της, “οι κανόνες είναι για να σπάνε”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα δύο Smartphones θα προσφέρουν κάτι που μέχρι σήμερα θεωρείται … αδύνατον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights