Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei σατιρίζει τη Samsung και υπόσχεται ανακοίνωση που θα… συγκλονίσει.

Η Huawei σατιρίζει τη Samsung και υπόσχεται ανακοίνωση που θα… συγκλονίσει.

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν αρκετά σατιρικό τρόπο, η Huawei αντέδρασε στην παρουσίαση των Galaxy S10 και του Galaxy Fold από τη Samsung, υποσχόμενη ότι η ίδια θα “συγκλονίσει” το κοινό με τα δικά της προϊόντα στις 26 Μαρτίου.

Ο διευθύνοντας σύμβουλος της Κινεζικής εταιρείας, δημοσίευσε σε Social Media ένα teaser που “ευχαριστεί για την προθέρμανση του κοινού” πριν την μεγάλη αποκάλυψη που θα κάνει η εταιρεία του. Με το P30 και το P30 Pro να απέχουν ακόμα αρκετό καιρό μέχρι την παρουσίαση τους στις 26 Μαρτίου, η Huawei ουσιαστικά θεωρεί ότι αξίζει ο κοσμος να περιμένει μέχρι τότε για να δει κάτι το πραγματικά νέο….

Η Huawei ετοιμάζει τα P30 Και P30 pro, με ακόμα περισσότερες καινοτομίες στις κάμερες τους, που στην περίπτωση του Ρ30 Pro θα είναι μάλιστα … τέσσερις συνολικά στο πίσω μέρος. Η εταιρεία φημίζεται ότι δεν τοποθετεί επιπλέον κάμερες απλά και μόνο για να το κάνει, κάτι που σημαίνει ότι έχει σχεδιάσει σωστά για μια ακόμα φορά τις κορυφαίες συσκευές της ώστε να προσφέρουν κάτι πραγματικά νέο.

Η αναμονή μέχρι τις 26 Μαρτίου είναι λίγο περισσότερο από ένας μήνας συνολικά, όμως είναι δεδομένο ότι με την πολύ καλή “παράδοση” της Huawei στο συγκεκριμένο τομέα, πιθανότατα είναι πραγματικότητα το ότι αξίζει να περιμένει κάποιος μέχρι και τότε για να αποφασίσει ποια εταιρεία θα έχει στην αγορά το καλύτερο High end Smartphone….

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights