Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ The Little Drummer Girl: η δημοφιλής σειρά «ύμνος» για την Ελλάδα, αποκλειστικά από το Vodafone TV

The Little Drummer Girl: η δημοφιλής σειρά «ύμνος» για την Ελλάδα, αποκλειστικά από το Vodafone TV

απο Kostas Gliatiotis

Στο Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν όλοι την νέα, δημοφιλή σειρά “The Little Drummer Girl”, ο πρώτος κύκλος της οποίας έχει γυριστεί στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας την απαράμιλλη ομορφιά της σε όλο τον κόσμο. Η νέα σειρά έχει ήδη κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα  του εξωτερικού, προκαλώντας ενθουσιασμό παγκοσμίως.

Τον πρώτο κύκλο της σειράς, μπορούν να δουν αποκλειστικά οι συνδρομητές του Vodafone TV, on demand, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ. Την σειρά υπογράφει ο αναγνωρισμένος από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, σκηνοθέτης Chanwook Park (Oldboy, The Handmaiden), και πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και Primetime Emmy πρωταγωνιστής του True Blood, Alexander Skarsgard (Big Little Lies), ο δύο φορές υποψήφιος για ΌσκαρMichael Shannon (Shape of Water) και η υποψήφια για BAFTA Florence Pugh.

Παράλληλα αυτό το μήνα το Vodafone TV, φέρνει βροχή από συναρπαστικές σειρές σε αποκλειστικότητα για να μπορούν όλοι οι συνδρομητές να απολαύσουν On Demand μαραθωνίους σειρών διεθνών τηλεοπτικών παραγωγών σε Α’ Προβολή. Συγκεκριμένα:  

  • The Truth About the Harry Quebert Affair: Με τους: Patrick Dempsey, Ben Schnetzer, Damon Wayans Jr, Kristone Froseth, κ.α. Κάνοντας παγκόσμια πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2018, ο μετρ της μεγάλης οθόνης JeanJacques Annaud (Η Αρκούδα, Εχθρός Προ Των Πυλών, Επτά Χρόνια στο Θιβέτ) μας μεταφέρει σε ένα μυστηριώδες και σκοτεινό ερωτικό τρίγωνο, στο πλαίσιο αποκάλυψης ενός λογοτεχνικού και απρόβλεπτου εγκλήματος.
  • Get Shorty: Το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, απολαυστικό κωμικό φιλμ νουάρ των 90’s με τους John Travolta, Gene Hackman & Danny DeVito, ήταν πολύ καλό για να μην έχει συνέχεια. Οι περιπέτειες των υπέρτατων μαφιόζων, οι οποίοι βρέθηκαν στην καρδιά του Χόλυγουντ για να συνειδητοποιήσουν ότι οι βρόμικες πρακτικές τους ταιριάζουν απόλυτα στον «μαγικό» κόσμο του σινεμά, συνεχίζονται σε αυτή τη μοναδικά κωμική αλλά και απρόβλεπτη σειρά! Με τους: Chris O’Dowd, Ray Romano στους κεντρικούς, παραλλαγμένους ρόλους της ιστορίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV στο www.vodafone.gr/tv

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights