Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το σχέδιο του επόμενου Xperia 1 (XZ4) αποκαλύπτεται μαζί με την κάμερα των 52ΜΡ

Το σχέδιο του επόμενου Xperia 1 (XZ4) αποκαλύπτεται μαζί με την κάμερα των 52ΜΡ

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό ότι η Sony mobile ετοιμάζει την επόμενη κορυφαία συσκευή της, που μάλιστα θα παρουσιαστεί σε μερικές ημέρες από σήμερα, στην διάρκεια της έκθεσης MWC στην Βαρκελώνη. Μερικές όμως ημέρες νωρίτερα, και έχουμε πλέον διαθέσιμα μερικά από τα πρώτα επίσημα renders του Xperia 1 όπως φαίνεται ότι θα ονομάζεται τελικά το Smartphone αντί γα XZ4, αλλά και πληροφορίες για τις τρεις κάμερες του.

Η φωτογραφία ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι το Smartphone θα έρθει με ασυνήθιστα “ψηλή” οθόνη με αναλογία πλευρών 21:9, αλλά δυστυχώς αποκαλύπτει επίσης και την τοποθέτηση του αισθητήρα αποτυπωμάτων. Η εταιρεία δεν έχει επιλέξει να τον βάλει κάτω από την οθόνη, παρότι πιθανότατα αυτή θα είναι τεχνολογίας Amoled, επειδή προφανώς ακόμα δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο τεχνικά. Αντί όμως για το πίσω μέρος του Xperia 1, η Sony mobile επέλεξε και πάλι μια λιγότερο βολική τοποθέτηση στο πλαϊνό μέρος, και αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη φωτογραφία, θα είναι και ξεχωριστός από το πλήκτρο ενεργοποίησης του Smartphone.

Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής τώρα, θα έχουν ασυνήθιστα τεχνικά χαρακτηριστικά ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα. Η ανάλυση της βασικής από αυτές θα έιναι στα 52ΜΡ, υψηλότερη δηλαδή από τις περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού της Sony mobile. Η εταιρεία συνηθίζει να διατηρεί μόνο για τον εαυτό της μερικούς αισθητήρες που η ίδια κατασκευάζει, και στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ότι έχει κάνει το ίδιο.

Η δεύτερη κάμερα θα έχει ανάλυση 16ΜΡ με 2Χ οπτικό ζουμ, η τρίτη όμως θα είναι περίεργα μικρή στα 0,3 ΜΡ και θα χρησιμοποιεί ToF αισθητήρα για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο. Η εταιρεία δυστυχώς δεν επέλεξε τη χρήση μιας κάμερας με υπερ ευρυγώνιο φακό, όπως καλώς κάνουν πλέον όλοι σχεδόν οι ανταγωνιστές της.

Το Xperia 1 αναμένεται επίσης να έχει τον Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, σε τουλάχιστον μια έκδοση με 6 GB μνήμης RAM, αν και τα τελευταία χρόνια η εταιρεία κάνει διαθέσιμη μια μόνο έκδοση από τις κορυφαίες συσκευές της για λόγους μείωσης του κόστους παραγωγής τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights