Αρχικη ΦΗΜΕΣ Τα Meizu 16s και 16s Plus εμφανίζονται σε φωτογραφία

Τα Meizu 16s και 16s Plus εμφανίζονται σε φωτογραφία

απο Kostas Gliatiotis

Το Meizu 16th ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά Smartphones που πέρασαν από τα χέρια μας μέσα στη χρόνια που πέρασε, και φαίνεται πως ο αντικατάστασης του θα είναι αντίστοιχα καλός. Το Meizu 16s , και το Meizu 16s Plus με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε φωτογραφία, που δυστυχώς αποκαλύπτει λιγότερες πληροφορίες από όσες θα θέλαμε.

Οι δυο συσκευές εμφανίζονται μόνο από την μπροστινή πλευρά τους, και ουσιαστικά το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι το για μια ακόμα φορά εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο πάνω και κάτω από την οθόνη τους. Η Meizu ήταν από τις τελευταίες εταιρείες που είχαν αποφύγει να χρησιμοποιήσουν κάποιου είδους notch στο 16th, και φαίνεται ότι ευτυχώς, το ίδιο ισχύει και για τις νεότερες συσκευές της.

Η οθόνη του Meizu 16s θα είναι περίπου στις 6.2 ίντσες, ενώ το μεγαλύτερο 16s plus θα φτάνει τις 6.5 ίντσες. Οι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να διατηρεί την ανάλυση στα 2160 x 1080 pixels και για τις δυο συσκευές, κάτι που πιθανότατα θα μειώνει την πυκνότητα σε αυτή του μεγαλύτερου μοντέλου.

Αυτό που θεωρείται σχεδόν δεδομένο για τα δυο νέα Smartphones είναι ότι θα χρησιμοποιούν τον νεότερο και ισχυρότερο Snapdragon 855 της Qualcomm στο εσωτερικό τους. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν κάποιο από τα δυο θα υποστηρίζει 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ή αν η εταιρεία ετοιμάζει και αυτή κάποια ξεχωριστή έκδοση που θα κυκλοφορήσει πιθανόν αργότερα, όταν τα δίκτυα αυτού του είδους έχουν εξαπλωθεί περισσότερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights