Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το Galaxy Note 8 αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie και One UI
Note 8

Το Galaxy Note 8 αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie και One UI

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τη διάθεση της τελικής αναβάθμισης εδώ και μερικές ημέρες, ήρθε η ώρα από ότι φαίνεται και για τις συσκευές που έχουν πουληθεί επίσημα και στην χώρα μας να λάβουν την αναβάθμιση σε Android 9.0 και το νέο One Ui της Samsung. Το Galaxy Note 8 αναβαθμίζεται και επίσημα λοιπόν στο νέο λειτουργικό σύστημα, λίγο καιρό μετά από τη διάθεση για της για τα Note 9 και Galaxy S9.

Η αναβάθιση φέρνει στο Galaxy Note 8 το νεότερο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, στην ίδια θεωρητικά έκδοση με το Galaxy S9 και το Note 9. Το One UI 1.0 διαφέρει ελάχιστα από το γραφικό περιβάλλον των νέων Galaxy S10, που περιέχει μόνο τις αλλαγές που χρειάζεται για τις επιπλέον δυνατότητες που αυτά προσφέρουν.

Το One UI φέρνει εκτός των άλλων και τη δυνατότητα πλοήγησης στο μενού με Gestures αντί για τα εικονικά πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης, αλλά και σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση του μενού στο Galaxy Note 8. Η Samsung έχει σχεδιάσει επίσης το δικό της Dark Mode, που αλλάζει συνολικά την εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος σε μια έκδοση που βασίζεται στο μαύρο χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο η οθόνη είναι πιο “ξεκούραστη” κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά υπάρχει σημαντική βελτίωση και στην κατανάλωση μπαταρίας.

Μαζί με το Galaxy Note 9, η αναβάθμιση έχει αρχίσει να διατίθεται και για τα Galaxy S8 και S8+, που μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβουν αντίστοιχη ειδοποίηση και για τις συσκευές που πωλήθηκαν επίσημα στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights