Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Honor ετοιμάζει Game+ mode για το View 20
View 20

Η Honor ετοιμάζει Game+ mode για το View 20

απο Kostas Gliatiotis

Το GPU turbo ήταν η πρώτη λύση της Honor και της Huawei, για την καλύτερη διαχείριση τόνων διαθεσίμων πόρων συστήματος για την παραγωγή γραφικών σε παιχνίδια. Τώρα η Honor ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια νέα δυνατότητα με την ονομασία Game+ Mode, που υπόσχεται 20% βελτιωμένη συνολικά απόδοση σε παιχνίδια, για το View 20.

Η λογική λειτουργίας του Game+ Mode είναι να παρακολουθεί τα παιχνίδια που είναι συμβατά με αυτό, και να χρησιμοποιεί την μονάδα τεχνητής νοημοσύνης τη συσκευής, ώστε να προβλέπει τους πόρους που θα χρειαστεί η κάρτα γραφικών για την παραγωγή των επόμενων «καρέ». Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία θεωρεί ότι θα προσφέρει 20% καλύτερη συνολικά απόδοση στην κάρτα γραφικών του Kirin 980, αφού θα μπορεί να διατηρήσει συνεχώς τα παιχνίδια σε 60 καρέ το δευτερόλεπτο, με σημαντικά μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Το Game+ mode, όπως και το GPU turbo, απαιτούν υποστήριξη από τα παιχνίδια προκειμένου να προσφέρουν αυτές τις βελτιώσεις. Η Honor έχει ήδη συνεργαστεί με την Epic Games, ώστε η έκδοση του Fortnite που θα χρησιμοποιεί το Vulcan API, να είναι συμβατή με το view 20 και τη νέα αυτή δυνατότητα του.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμα γνωστό το ποτέ θα γίνει διαθέσιμο το Game+ Mode στο View 20, όμως πρακτικά αυτό θα είναι χρήσιμο μόνο από τη στιγμή που θα αρχίσουν να εμφανίζονται και παιχνίδια που το υποστηρίζουν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights