Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τα Huawei P30 Pro και P30 σε επίσημα Renders

Τα Huawei P30 Pro και P30 σε επίσημα Renders

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι απέχουν ακόμα περίπου ένα μήνα από την επίσημη παρουσίαση τους, τα δύο επόμενα κορυφαία Smartphones της Huawei, το P30 και φυσικά το P30 Pro, έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται σε διαρροές. Η νεότερη από αυτές, μας παρουσιάζει επίσημα Renders για τα δύο Smartphones, και επιβεβαιώνει ουσιαστικά κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Ξεκινώντας από το P30 Pro, οι πληροφορίες που θέλουν την εταιρεία να χρησιμοποιεί τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του, φαίνεται ότι επιβεβαιώνοντα. Η μικρότερη από αυτές είναι τοποθετημένη ξεχωριστά από τις τρεις βασικές, και πιθανότατα πρόκειται για έναν ToF αισθητήρα, που θα υπολογίζει την απόσταση από το αντικείμενο στις φωτογραφίες. Αυτό που έχει ενδιαφέρον επίσης είναι ότι στο πίσω μέρος δεν υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων, αλλά ούτε και στην μπροστινή όψη, κάτι που σημαίνει ότι αυτός θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη όπως και στο Mate 20 Pro.

Η οθόνη τώρα με τη σειρά της, φαίνεται να έχει κυρτές άκρες στο P30 Pro, και ένα πολύ μικρό Notch στο πάνω μέρος της, μόνο για την μπροστινή κάμερα. Εκτός σοβαρού απροόπτου, το Smartphone θα έρθει με OLED οθόνη, υψηλής ανάλυσης όπως στο Mate 20 Pro και πάλι.

Για το “μικρότερο” P30, η Huawei έχει αφήσει τις τρεις βασικές κάμερες στο πίσω μέρος, όπου και πάλι δεν υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων, που εδώ θα βρίσκεται επίσης κάτω από την οθόνη. Η οθόνη αυτή δεν είναι κυρτή όπως στο P30 Pro, μια αναμενόμενη διαφορά προκειμένου να “ξεχωρίζουν” μεταξύ τους οι δύο συσκευές. Με δεδομένο τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη, κάτι που είναι αδύνατον σε LCD panel, το P30 θα έρθει και αυτό με OLED Panel.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι αν η Huawei σκοπεύει να κατασκευάσει και άλλη έκδοση των δύο Smartphones, που θα έχει υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Η επίσημη παρουσίαση από την εταιρεία, απέχει πλέον λιγότερο από ένα μήνα, και μένει να δούμε πόσες ακόμα πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μέχρι τότε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights