Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy A10

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy A10

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μόνο ημέρες μετά την κυκλοφορία των Galaxy A50 και Galaxy A30, και ενώ είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του στις καθιερωμένες διαρροές, το Galaxy A10 ανακοινώθηκε και αυτό επίσημα από τη Samsung.

Το νεό Smartphone είναι το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς Α, και αυτό φαίνεται σε αρκετά διαφορετικά σημεία. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6,2 ιντσών αλλά χαμηλή ανάλυση 1520×720 pixels, ενώ είναι και LCD Panel, κάτι που η Samsung χρησιμοποιεί πλέον σε σχετικά οικονομικές συσκευές της. Στο εσωτερικό του Galaxy A10 βρίσκεται ο Exynos 7884 που αποτελεί μια λιγότερο “γρήγορη” έκδοση του 7885, με μέγιστη συχνότητα το 1.4 GHz για τους 8 πυρήνες επεξεργασίας του. Συνδυάζεται με μόλις 2 GB μνήμης RAM, στην προς το παρόν μια και μοναδική έκδοση του Smartphone με 32 GB αποθηκετικού χώρου (που ευτυχώς δεν είναι…16 GB).

Στο πίσω μέρος του Galaxy A10 υπάρχει μια μόνο κάμερα με ανάλυση 13 Mpixels, με f/1.9 στον φακό της, ενώ δεν υπάρχει καθόλου αισθητήρας αποτυπωμάτων στη συσκευή. Η μπαταρία τέλος, έχει χωρητικότητα 3.400 mAh, και το Galaxy A10 θα τρέχει το Android 9 Pie. Η Samsung αναφέρει μια τιμή πώλησης περίπου στα 120 δολάρια, όμως δεν είναι γνωστό αν αυτή θα αυξηθεί στην Ευρώπη και ειδικά τη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights