Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Honor 20 σε φωτογραφία με τρεις κάμερες

Το Honor 20 σε φωτογραφία με τρεις κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Με το View 20 να είναι ήδη ένα από τα νεότερα και καλύτερα Smartphones που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει μια ακόμα συσκευή, αυτή τη φορά με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, και διαφορετικό σχεδιασμό. Το Honor 20 (χωρίς το View), θα είναι μάλιστα και η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα έρθει με OLED οθόνη σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Η φωτογραφία της συσκευής που είδε το φως της δημοσιότητας, αν είναι πραγματική, επιβεβαιώνει επίσης την ύπαρξη τριων καμερών στο πίσω μέρος του Honor 20. Η βασική από αυτές θα είναι η ίδια εντυπωσιακά υψηλή σε ανάλυση κάμερα των 48ΜΡ, που αυτή τη φορά θα συνοδεύεται από άλλη μια των 20 και μια τρίτη μικρότερη των 8ΜΡ. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το τι ακριβώς θα κάνει η κάθε μια από αυτές τις δύο, όμως με βάση τις τάσεις της αγοράς, η μια από αυτές αναμένεται να έχει υπερ ευρυγώνιο φακό. Το Mate 20 Pro της “μητρικής” Huawei έχει την κάμερα των 20ΜΡ με αυτόν τον φακό, οπότε πιθανότατα το ίδιο θα ισχύσει και για την κάμερα του Honor 20.

Στο εσωτερικό του θα υπάρχει για μια ακόμα φορά ο Kirin 980 της Huawei, σε εκδόσεις με 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, και 8 GB RAM με 128 ή 256 GB. Η επιλογή της OLED οθόνης έχει γίνει προκειμένου το Honor 20 να μπορεί να έχει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του, κάτι που δεν είναι τεχνικά εφικτό σε LCD Panels. Μένει να δούμε πότε η εταιρεία θα ανακοινώσει και επίσημα το Honor 20, αλλά και πόσες ακόμα πληροφορίες θα γίνουν γνωστές για αυτό μέχρι τότε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights