Αρχικη APPS / GAMES Το Netflix υποστηρίζει πλέον τα Galaxy S10

Το Netflix υποστηρίζει πλέον τα Galaxy S10

απο Kostas Gliatiotis

Η προβολή HDR περιεχομένου είναι κάτι που πρέπει να υποστηρίζεται ταυτόχρονα και από τη συσκευή αλλά και από την εφαρμογή που προβάλει το βίντεο, είτε αυτό είναι αποθηκευμένο στην ίδια τη συσκευή, είτε ακόμα περισσότερο όταν χρησιμοποιείται κάποια streaming υπηρεσία.

Τα δυο Galaxy S10 υποστηρίζονται από το YouTube για την προβολή HDR περιεχομένου από την ημέρα της ανακοίνωσης τους, όμως αυτή η υποστήριξη δεν περιλάμβανε μέχρι τώρα και το Netflix. Πλέον τα νεότερα και καλύτερα Smartphones της Samsung περιλαμβάνονται στις συμβατές συσκευές του Netflix.

H streaming υπηρεσία υποστηρίζει προβολή HDR10 περιεχομένου, ενώ το HDR10+ που υποστηρίζεται από τα Galaxy S10, προσφέρεται προς το παρόν μόνο από την αντίστοιχη υπηρεσία του Amazon prime.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει και το περιεχόμενο να είναι γραμμένο σε HDR για να έχει νόημα η προβολή του. Στην περίπτωση του Netflix, όλες οι ταινίες και οι σειρές που έχει γυρίσει το ίδιο, είναι HDR περιεχόμενο, ενώ το ίδιο ισχύει και για αρκετές ακόμα ταινίες των τελευταίων ετών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights