Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung θέλει να πουλήσει εύκαμπτες οθόνες στην Apple και τη Google

Η Samsung θέλει να πουλήσει εύκαμπτες οθόνες στην Apple και τη Google

απο Kostas Gliatiotis

Εκτός από την πρώτη θέση σε πωλήσεις Smartphones, η Samsung παραμένει και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οθονών στον κόσμο, μια θέση που φαίνεται να θέλει να διατηρήσει και στην εποχή των αναδιπλούμενη συσκευών.

Η εταιρεία φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει επαφές προκειμένου να «πείσει» την Apple και την Google να αγοράσουν οθόνες αυτής της τεχνολογίας. Το κόστος κατασκευής τους είναι προφανώς αρκετά υψηλό αρχικά, και περιορισμένη η παραγωγή τους. Με αυτόν τον τρόπο η Samsung αναζητά άλλες εταιρείες διατεθειμένες να αγοράσουν οθόνες αυτού του είδους ώστε να βελτιώσει την διαδικασία κατασκευής.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν κάποια από τις δυο εταιρείες έχει συμφωνήσει να αγοράσει οθόνες αυτού του είδους, αφού φαίνεται ότι όλοι θέλουν να δουν την ανταπόκριση που θα έχει το αγοραστικό κοινό στις πρώτες που θα κυκλοφορήσουν.

Η Samsung θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη εταιρεία που θα φέρει συσκευή αυτού του είδους σε μαζική παραγωγή με το Galaxy Fold, και μέχρι ένα σημείο αυτή θα διαπιστώσει αν ο κόσμος είναι διατεθειμένος να δώσει τόσα χρήματα για την αγορά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights