Αρχικη APPS / GAMES Το Gmail προσφέρει δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης κειμένου
gmail-unified-inbox-in2mobile-featured-image

Το Gmail προσφέρει δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης κειμένου

απο Kostas Gliatiotis

Εδώ και αρκετό καιρό, το Gmail από υπολογιστή προσφέρει την δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης του κειμένου σε ένα mail, με βάση το περιεχόμενο του, αλλά και τις συνήθειες του χρήστη στον τρόπο γραφής και τα προηγούμενα mail που έχει συντάξει.

Η δυνατότητα αυτή ήταν διαθέσιμη αποκλειστικά στα δύο Pixel 3 της Google μέχρι τώρα σε ότι αφορά τον κόσμο των Android Smartphones, όμως αυτό φαίνεται ότι σταδιακά πρόκειται να αλλάξει. Η εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει την δυνατότητα αυτή στην εφαρμογή του Gmail γενικότερα, και πλέον λειτουργεί σε όλες τις συσκευές θεωρητικά. Η λογική λειτουργία της είναι ακριβώς η ίδια, και προτείνει στον χρήστη ολόκληρες προτάσεις κειμένου που μπορεί να χρησιμοποιήσει σε ένα mail.

Αυτές μπορεί να βασίζονται στον γενικότερο τρόπο γραφής του, τον οποίο “διαβάζει” η εφαρμογή από προηγούμενα mail, αλλά και σε τυποποιημένες εκφράσεις όταν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για συγκεκριμένα είδη mail, όπως επαγγελματικές προτάσεις κλπ. Όπως πάντα, οι δυνατότητες αυτού του είδους προσφέρονται σταδιακά ανά περιοχή και χώρα, ενώ η Google δεν έχει δώσει συγκεκριμένη λίστα με τις συσκευές που θα μπορούν να υποστηρίξουν την νεά δυνατότητα.

Η εφαρμογή του Gmail ενημερώνει για την νέα δυνατότητα όταν αυτή γίνει διαθέσιμη σε κάθε μια από τις συσκευές που κυκλοφορούν, ώστε ο χρήστης να γνωρίζει ότι μπορεί πλέον να την χρησιμοποιήσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights