Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Έχουμε στα χέρια μας το νέο Galaxy S10e της Samsung
galaxy s10e

Έχουμε στα χέρια μας το νέο Galaxy S10e της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, η κορυφαία σειρά Galaxy S της Samsung, αποτελείται από τρεις διαφορετικές συσκευές. Το Galaxy S10, και το Galaxy S10+ έχουν πλέον έναν μικρό “αδερφό”, με την ονομασία Galaxy S10e. Εκτός από την ασυνήθιστη ονομασία του, το μικρότερο και οικονομικότερο μέλος της νέας σειράς, είναι και αρκετά διαφορετικό από τα ακριβότερα μοντέλα.

Μέχρι το αναλυτικό μας Review που θα ακολουθήσει σε μερικές ημέρες, ετοιμάσαμε ένα σύντομο… unboxing video για να γνωρίσουμε μαζί το Galaxy S10e. Το βίντεο περιέχει μια πρώτη ματιά στα τεχνικα του χαρακτηριστικά και τις διαφορές που έχει από τα Galaxy S10 και S10+.

Το μικρότερο μέλος της σειράς, αξίζει της δικής του προσοχής, αφού η εταιρεία φαίνεται να έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στο ποια χαρακτηριστικά πρέπει αυτό να “κρατήσει” ώστε να είναι κορυφαίο, αλλά και ποια θα… χάσει ώστε να είναι πιο οικονομικό. Μέχρι το αναλυτικο μας Review λοιπόν, που θα ερθει όταν έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το Galaxy S10e, μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο μας video.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights