Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei πούλησε 10 εκατομμύρια Mate 20 σε πέντες μήνες
mate 20 pro

Η Huawei πούλησε 10 εκατομμύρια Mate 20 σε πέντες μήνες

απο Kostas Gliatiotis

Ένα πολύ σημαντικό στόχο κατάφερε να πετύχει η Huawei με τη νεότερη σειρά Mate 20 που παρουσίασε τον περασμένο Οκτώβριο, αυτό του να φτάσει τα 10 εκατομμύρια πωλήσεων. Σύμφωνα με τον Richard Yu, διευθύνων σύμβουλο της Huawei, οι τρεις εκδόσεις του Mate 20 έφτασαν σε αυτό το εντυπωσιακό νούμερο, σε πέντε μήνες από την έναρξη της κυκλοφορίας τους.

Τα δέκα εκατομμύρια συσκευές αφορούν και τις τρεις εκδόσεις των Mate 20, Mate 20 X και φυσικά του Mate 20 Pro που κυκλοφορεί επίσημα και στη χώρα μας. Μάλιστα είναι ακόμα πιο “εντυπωσιακό” σαν επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς το υψηλό κόστος πωλήσης τους ειδικά στην αρχή, κάτι που σημαίνει ότι το αγοραστικό κοινό τα επέλεξε έτσι και αλλιώς. Η Huawei έκανε διαθέσιμη μόνο μια από τις τρεις εκδόσεις σε κάθε χώρα και αγορά ανά τον κόσμο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι η κάθε μια από αυτές δεν “έτρωγε” πωλήσεις από μια άλλη.

Αυτό που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι η σύγκριση με τις αντίστοιχες πωλήσεις των P20 Pro, που πέτυχαν και αυτές 10 εκατομμύρια κομμάτια σε πέντε μήνες, έχοντας όμως κατά μέσο όρο σημαντικά χαμηλότερη τιμή πώλησης. Αυτό με τη σειρά του επιβεβαιώνει την συνεχόμενη αύξηση της προτίμησης του αγοραστικού κοινού στα προϊόντα της εταιρείας, ειδικά σε σύγκριση με το Mate 10 που πριν ένα χρόνο περίπου, είχε χρειαστεί 10 μήνες αντίστοιχα για να πετύχει επίσης την πώλησης 10 εκατομμυρίων συσκευών.

Τέλος, σε σύγκριση με την εμπορική αποδοχή που είχε πριν περίπου 2 χρόνια το τότε Mate 9 της εταιρείας, η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού οι εκδόσεις αυτού είχαν καταφέρει μέσα σε τέσσερις μήνες να πουλήσουν τα… μισά, δηλαδή 5 εκατομμύρια συσκευές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights