Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy A9 2018 αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie

Το Galaxy A9 2018 αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Σε πλήρη αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν της, η Samsung φαίνεται ότι έχει βελτιώσει σημαντικά τους χρόνους που απαιτούνται για την αναβάθμιση των συσκευών της σε νεότερες εκδοσεις του Android λειτουργικού συστήματος. Μετά τα Galaxy S8 και Note 8, ήρθε η ώρα του Galaxy A9 2018 να αναβαθμιστεί σε Android 9 pie και φυσικά το νέο One UI της εταιρείας.

Η αναβάθμιση του smartphone, περιλαμβάνει και την ενημέρωση ασφαλείας για τον Φεβρουάριο του 2019, αφού ακόμα δεν υπάρχει η αντίστοιχη για τον Μάρτιο που διανύουμε. Το νέο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας έρχεται για πρώτη φορά σε συσκευή της μεσαίας κατηγορίας τιμής.

Όπως πάντα, η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά, και έχει ξεκινήσει από την Πολωνία. Η Samsung διατηρεί κέντρο έρευνας και εξέλιξης στη χώρα, και είναι συνηθισμένο φαινόμενο για αρκετές συσκευές να ξεκινούν από εκεί την αναβάθμιση τους.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει επίσημα στην δημοσιότητα η εταιρεία, η αναβάθμιση του Galaxy A9 2018 θα ξεκινούσε τον Απρίλιο που μας έρχεται. Αυτό δίνει το περιθώριο δοκιμής της αναβάθμισης στην Πολωνία, ώστε να αρχίσει σταδιακά η διάθεση της και στην υπόλοιπη Ευρώπη αν δεν εμφανιστεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights