Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Google εγκαταλείπει την αγορά των Tablets

Η Google εγκαταλείπει την αγορά των Tablets

απο Kostas Gliatiotis

Παρά τη σχετική επιτυχία που έχουν συγκεκριμένα προϊόντα της Google, όπως η σειρά των Pixel smartphones, η εταιρεία δεν κατάφερε ποτέ κάτι ανάλογο στην έτσι και αλλιώς συνεχώς μικρότερη αγορά των Tablets.

Μια είδηση του Business insider αποκαλύπτει ότι πλέον η εταιρεία σκοπεύει να μειώσει την εμπλοκή τη στη συγκεκριμένη αγορά. Αναλυτικότερα, το τμήμα που σχεδιάζει το hardware για τις συσκευές της Google πρόκειται να γίνει μικρότερο στο άμεσο μελλον.

Η εταιρεία έχει ήδη ενημερώσει ένα μέρος του προσωπικού που εργάζεται σε αυτό, να βρει κάποια άλλη θέση μέσα στην ίδια η στην μητρική της Alphabet, αφού προφανώς δεν έχει καμία πρόθεση να τους απολύσει. Σύμφωνα με την ίδια είδηση, η Google σκοπεύει να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό των συσκευών που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, ώστε προφανώς να μην χάσει τα χρήματα που έχει επενδύσει, όμως δεν ξεκινά την μελέτη νέων προϊόντων σε αυτή τη κατηγορία.

Οι αλλαγές δεν αφορούν το κομμάτι που ασχολείται με τον σχεδιασμό των Pixel smartphones, αλλά ούτε και το προσωπικό που απασχολείται στην κατασκευή τους στη συνέχεια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights