Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Nokia 3.1 αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie

Το Nokia 3.1 αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Η HMD Global συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση που έχει στην αναβάθμιση των συσκευών της στην νεότερη κάθε φορά έκδοση του Android της Google. Αυτή τη φορά, το Nokia 3.1 μια συσκευή που βρίσκεται στο κάτω άκρο της μεσαίας κατηγορίας, αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie, λιγότερο από μισό χρόνο μετά την κυκλοφορία του στην αγορά.

Η αναβάθμιση δεν περιέχει κάτι επιπλέον εκτός από το ίδιο το λειτουργικό σύστημα, αφού οι συσκευές της Nokia “τρέχουν” μια Stock έκδοση του Android. Φέρνει όμως την πλοήγηση με Gestures, και τις βελτιώσεις στην διαχείριση της μπαταρίας που έτσι και αλλιώς περιέχει η νεότερη έκδοση.

Με δεδομένο το ότι το Nokia 3.1 ανήκει στο Android One πρόγραμμα της Google, η εταιρεία είναι τυπικά “υποχρεωμένη” να παρέχει ενημερώσεις λογισμικού για δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, και επιπλέον ενημερώσεις ασφαλείας στη συνέχεια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το Smartphone θα αναβαθμιστεί και στο επόμενο Android Q οταν αυτό γίνει διαθέσιμο στην τελική μορφή του από την Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights