Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τρία νέα Galaxy A θα παρουσίασει η Samsung στις 10 Απριλίου

Τρία νέα Galaxy A θα παρουσίασει η Samsung στις 10 Απριλίου

απο Kostas Gliatiotis

H Samsung φαίνεται ότι σκοπεύει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη σειρά Galaxy A στην μεσαία κατηγορία τιμής, σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική της πριν περίπου ένα χρόνο που προσπαθούσε να μειώσει τις συσκευές που θα ανήκουν σε αυτή. Με μια απλή ανακοίνωση μέσω του… Twitter η εταιρεία έκανε γνωστό ότι πρόκειται να παρουσίασει τρεις ακόμα συσκευές σε αυτή την κατηγορία, στις 10 Απριλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει απλά ότι θα γίνει ζωντανά από το samsung.com και όχι με “φυσική” παρουσία της εταιρείας σε κάποιο συγκεκριμένο event. Η φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση δείχνει τρεις διαφορετικές οθόνες, χωρίς καθόλου πλαίσιο γύρω τους, κάτι που σημαίνει ότι οι συσκευές πιθανότατα θα ακολουθούν την ίδια λογική με τα ήδη ανακοινωμένα Galaxy A50 και Galaxy A30.

Είναι ιδιαίτερα πιθανό να δούμε και επίσημα πλέον το Galaxy A90, μια συσκευή που με βάση τα τεχνικά της χαρακτηριστικά θα πλησιάζει πάρα πολύ στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας, αλλά θα κοστίζει αντίστοιχα πολλά χρήματα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν τη συσκευή να έχει κάμερα με ανάλυση 48ΜΡ σε μια μηχανική “βάση” που θα βγαίνει από το εσωτερικό της, ενώ θα περιστρέφεται ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για Selfies.

Σε κάθε περίπτωση, σε λιγότερο από ένα μήνα θα μάθουμε και επίσημα τι νέο έχει ετοιμάσει η Samsung, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι μέχρι τότε θα έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι συσκευές και στις συνηθισμένες πλέον… διαρροές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights