Αρχικη ΦΗΜΕΣ Οι πρωτες φωτογραφίες του Galaxy A40

Οι πρωτες φωτογραφίες του Galaxy A40

απο Kostas Gliatiotis

Μια μόλις ημέρα αφού η Samsung έκανε γνωστό ότι θα παρουσιάσει νέες συσκευές στις 10 Απριλίου, και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες του επόμενου Galaxy A40. Η συσκευή είναι ένα ακόμα Smartphone στην μεσαία κατηγορία, που όπως δηλώνει και η ονομασία του, θα βρίσκεται ανάμεσα στο Galaxy A50 και το Α30 που ήδη έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρέια.

Για το Galaxy A40 η Samsung έχει επιλέξει όπως όλα δείχνουν μια μικρότερη οθόνη, με διαγώνιο 5.7 ιντσών, που έχει και πάλι μόνο μια μικρή τρύπα στο πάνω μέρος της για την μπροστινή κάμερα. Προς το παρον δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για Amoled Panel ή αν η εταιρεία έχει επιλέξει μια LCD οθόνη για μειωμένο κόστος.

Στο πίσω μέρος του Galaxy A40 υπάρχουν δύο κάμερες, με ανάλυση 16ΜΡ και 8ΜΡ για την δεύτερη που θα έχει υπερ ευρυγώνιο φακό, που πλέον θεωρείται “απαραίτητος” και στην μεσαία κατηγορία τιμής. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται επίσης στο πίσω μέρος, αφού προφανώς στην τιμή του Smartphone δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση του κάτω από την οθόνη όπως στο Galaxy A50.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Smartphone φαίνεται ότι θα είναι για μια ακόμα φορά ο Exynos 7885 που έχει κατασκευάσει η ίδια η Samsung και έχει χρησιμοποιηθεί σε αρκετές συσκευές ήδη, όπως το galaxy A8 2018 και το Galaxy A7 επίσης του 2018. Τέλος, η εταιρεία φαίνεται ότι αλλάζει πλέον πλήρως την πολιτική της για τις μπαταρίες, και αυτή του Galaxy A40 θα είναι σχετικά μεγάλη με χωρητικότητα 4.000 mAh.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights