Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Black Shark 2

Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Black Shark 2

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi αποκάλυψε πλέον και επίσημα το δεύτερο Gaming Smartphone της, με την ονομασία Black Shark 2, και αρκετά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η εταιρεία έχει διατηρήσει τον ίδιο βασικό σχεδιασμό για την δεύτερη συσκευή της σειράς, έχει όμως ανανεώσει κάθε βασικό τομέα των χαρακτηριστικών του.

Αρχικά, στο εσωτερικό του Black Shark 2 βρίσκεται πλέον ο Snapdragon 855 της Qualcomm, που προσφέρει σημαντικά καλύτερες επιδόσεις από τον έτσι και αλλιώς επίσης ισχυρό Snapdragon 845 του προηγούμενου Black Shark. Η διαθέσιμη μνήμη RAM είναι 6 GB στην βασική έκδοση, υπάρχει μια ακόμα με 8 GB αλλά και η κορυφαία έκδοση με 256 GB αποθηκευτικού χώρου και… 12 GB μνήμης RAM. Το Black Shark 2 είναι η δεύτερη συσκευή μετά το Galaxy S10+ που θα έρθει στην αγορά με τόσο μεγάλη μνήμη RAM, αν και ακόμα είναι αμφίβολο το αν είναι πρακτικά χρήσιμη σε κάτι.

Για την οθόνη του Black Shark 2 η εταιρεία έκανε μια σημαντική αλλαγή, αφού πλέον χρησιμοποιεί ένα Amoled panel αντί της LCD οθόνης στην πρώτη έκδοση, όμως η εταιρεία δεν αναφέρει τον ρυθμό ανανέωσης που υποστηρίζει η οθόνη. Παρόλα αυτά, το Panel είναι κατασκευασμένο από τη Samsung, έχει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο, ενώ υποστηρίζει και διαφορετικά επίπεδα πίεσης ώστε το πάνω μέρος της να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιπλέον πλήκτρα σε παιχνίδια. Η ανάλυση τέλος είναι στα 2340 x 1080 pixels, που σε Gaming απόδοση σίγουρα αποτελεί πλεονέκτημα.

Τέλος, η εταιρεία φαίνεται ότι δεν ξέχασε και τον τομέα της φωτογραφίας, αφού το Black Shark 2 έχει μια κάμερα των 48ΜΡ στο πίσω μέρος του, μαζι με μια δεύτερη των 12ΜΡ που πιθανότατα προσφέρει 2Χ οπτικό ζουμ. Η εταιρεία ανακοίνωσε την τιμή της βασικής έκδοσης περίπου στα 480 δολάρια για την αγορά της Κίνας, όπου είναι άμεσα διαθέσιμο από σήμερα, όμως προς το παρόν δεν έχει δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για την διάθεση του στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights