Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Google ετοιμάζει τα Pixel 3a και Pixel 3a XL

Η Google ετοιμάζει τα Pixel 3a και Pixel 3a XL

απο Kostas Gliatiotis

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι η Google ετοιμάζει Smartphone και για την μεσαία κατηγορία τιμής, αφού τα νέα της Pixel 3 και Pixel 3 XL είναι δύο ιδιαίτερα ακριβά τηλέφωνα που μάλιστα δεν δικαιολογούν απόλυτα την τιμή τους. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν την εταιρεία να ονομάζει Pixel 3 Lite την οικονομικότερη έκδοση, όμως όπως φαίνεται τελικά θα έχουμε δύο διαφορετικές συσκευές με την ονομασία Pixel 3a και Pixel 3a XL.

H διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών θα είναι και πάλι το μέγεθος της οθόνης του. Αυτή του Pixel 3a θα έχει διαγώνιο 5,6 ιντσών και ανάλυση 2220 x 1080 pixels, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι τεχνολογίας AMOLED. Η οθόνη του Pixel 3a XL θα είναι μεγαλύτερη στις 6 ίντσες με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Στο πίσω μέρος των δύο συσκευών θα υπάρχει η ίδια κάμερα των 12MΡ και η Google υπόσχεται ότι θα μπορεί να βγάλει τις ίδιες φωτογραφίες με τα “κανονικά” Pixel 3. Για να το πετύχει αυτό όμως θα χρειάζεται σημαντικά περισσότερο χρόνο για την λήψη μιας φωτογραφίας, αφού στο εσωτερικό των Pixel 3a θα βρίσκεται ο Snapdragon 670, που παρά τις πολύ καλές επιδόσεις του, είναι σημαντικά κατώτερος από τον Snapdragon 845 στην επεξεργασία δεδομένων από την κάμερα.

Το Pixel 3a XL υπάρχει μια περίπτωση να χρησιμοποιεί τον Snapdragon 710, όμως οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί. Αυτό που είναι σχεδόν βέβαιο, είναι ότι και οι δυο συσκευές θα έρθουν και πάλι με 4 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ούτε αυτές θα έχουν υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Οι δύο νέες συσκευές θα παρουσιαστούν μέσα στην άνοιξη, χωρίς όμως πιο συγκεκριμένη ημερομηνία μέχρι στιγμής. Η Google πιθανότατα θα τις κυκλοφορήσει πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες σε συνεργασία με κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, και στη συνέχεια θα τις διαθέσει και σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights