Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Στις 26 Μαρτίου η Huawei ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας με Smartphones

Στις 26 Μαρτίου η Huawei ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας με Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει περισσότερο από δύο χρόνια τώρα, που με κάθε νέα της συσκευή της σειράς Mate και Pxx, παρουσιάζει κάτι πραγματικά νέο στον τομέα της φωτογραφίας. Από το P9 και την μοναδική ασπρόμαυρη κάμερα του, στο Mate 10 Pro και την πρωτη κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη, στα ακόμα πιο εντυπωσιακά P20 Pro και Mate 20 Pro. Οι δύο νεότερες συσκευές της εταιρείας έφεραν στην αγορά την τεχνική του Pixel Binning, χρησιμοποιώντας την κάμερα των 40ΜΡ τους με έναν πραγματικά αποδοτικό τρόπο. Το Mate 20 Pro μας “σύστησε” και την φωτογραφία με τον υπερ ευρυγώνιο φακό σε κορυφαία επίπεδα ποιότητας, μια τάση την οποία στην συνέχεια ακολούθησε πρακτικά ολόκληρη η αγορά των Smartphones.

Όμως η εταιρεία προφανώς και δεν έχει κανέναν απολύτως σκοπό να σταματήσει να καινοτομεί, και να παρουσιάζει μονίμως κάτι ιδιαίτερο και εντυπωσιακό στον τομέα της φωτογραφίας. Σε μια περίπου εβδομάδα από σήμερα, η Huawei έχει ετοιμάσει μια ειδική εκδήλωση στο Παρίσι, όπου και θα παρουσιάσει επίσημα τα επόμενα της κορυφαία Smartphones, το P30 και φυσικά το P30 Pro. Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες δειχνουν ότι τα δύο νέα αυτά Smartphones θα πάνε την Mobile φωτογραφία ένα ακόμα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό τους.

Το μικρότερο P30 φαίνεται ότι παύει πλέον να θεωρείται “μικρό”, αφού θα έχει και αυτό την ίδια κάμερα των 40ΜΡ, μαζί με τον υπερ ευρυγώνιο φακό στην δεύτερη κάμερα που μας παρουσίασε η εταιρεία με το Mate 20 Pro. Η τρίτη κάμερα θα συνεχίζει να προσφέρει δυνατότητες οπτικού 3Χ ζουμ, και το Smartphone θα έρθει με πολλές ακόμα καινοτομίες στον τομέα της οθόνης αλλά και του σχεδιασμού.

Αυτό όμως που πάντα ξεχωρίζει με τις δυνατότητες του, είναι το Pro μοντέλο κάθε σειράς, και το P30 Pro φαίνεται ότι είναι σχεδιασμένο για να κάνει ακριβώς αυτό. Στις τρεις κάμερες που και αυτό θα διαθέτει, έχει προστεθεί μια ακόμα, με έναν ToF αισθητήρα, σχεδιασμένο να υπολογίζει καλύτερα το βάθος πεδίου στις φωτογραφίες. Όμως αυτό που υπόσχεται η εταιρεία, είναι μια κάμερα που θα προσφέρει κάτι νέο και στον τομέα του οπτικού Zoom, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχουμε διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πρώτες φωτογραφίες του P30 pro που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν μια κυρτή OLED οθόνη, με μια πολύ μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος της για την μπροστινή κάμερα, και αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κάτω μέρος της. Η οθόνη αυτή καλύπτει ένα εντυπωσιακά μεγάλο μέρος της μπροστινής επιφάνειας του P30 Pro, ενώ και το μικρότερο P30 δεν πηγαίνει πίσω σε αυτόν τον τομέα, με μοναδική εξαίρεση την κυρτή πλευρά στις άκρες της οθόνης του.

Το in2mobile.gr θα βρίσκεται στο Παρίσι, σαν επίσημος προσκεκλημένος της Huawei Hellas για να γνωρίσουμε από κοντά τα νέα καταπληκτικά Smartphones της, και να δοκιμάσουμε τις μοναδικές φωτογραφικές τους δυνατότητες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights