Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Buds video review
Galaxy buds

Samsung Galaxy Buds video review

απο Kostas Gliatiotis

Επιστρέφοντας από την παρουσίαση των νέων Galaxy S10 στο Λονδίνο, η Samsung μας έκανε δώρο ένα ζευγάρι Galaxy Buds, τα νέα στερεοφωνικά ασύρματα ακουστικά που είχε μόλις παρουσιάσει μαζί με τα νέα Smartphones.

Η εταιρεία μας είχε ενημερώσει αρχικά ότι τα Galaxy Buds απείχαν σημαντικά από την επίσημη διάθεση τους στην αγορά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τότε κάποια μικρά προβλήματα στη λειτουργία τους. Σχεδόν ένα μήνα μετά, και με αρκετές αναβαθμίσεις λογισμικού (ναι τα ακουστικά δέχονται αναβάθμιση…. λογισμικού), τα Galaxy Buds είναι πλέον σημαντικά πιο λειτουργικά.

Ετοιμασαμε λοιπόν ένα video review για τα νέα ακουστικά της εταιρείας, που τα δοκιμάζουμε σε συνδυασμό με το Galaxy S10. Τα Galaxy Buds υποστηρίζουν κανονικά όλα τα Smartphones της εταιρείας, αλλά και όλα τα Android και iOS Smartphones γενικότερα, όμως με το Galaxy S10 «προσφέρονται» όλες οι δυνατότητες τους και…. συνεργάζονται καλύτερα με την εφαρμογή Galaxy wearables.

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους από τη Samsung Hellas, τα Galaxy Buds ήταν διαθέσιμα μόνο σαν επιπλέον δώρο με την προ-παραγγελία των Galaxy S10 και Galaxy S10+ όχι όμως και με το μικρότερο Galaxy S10e.

Αναλυτικότερα όμως μπορείτε να μάθετε τη γνώμη μας για τα ακουστικά, στο βίντεο μας !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights