Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Galaxy A6+ αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie

Το Galaxy A6+ αναβαθμίζεται σε Android 9 Pie

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung συνεχίζει με έντονο ρυθμό την προσπάθεια της να βελτιώσει σημαντικά τους χρόνους διάθεσης αναβαθμίσεων σε νεότερες εκδόσεις του Android, και αυτή τη φορά ξεκινά την αναβάθμιση του Galaxy A6+ σε Android 9 Pie και το νέο One Ui.

Όπως σχεδόν σε όλες τις συσκευές τον τελευταίο καιρό, έτσι και για το Galaxy A6+, η αναβάθμιση ξεκίνησε να διατίθεται από την Πολωνία, λίγο νωρίτερα από ότι είχε υποσχεθεί αρχικά η εταιρεία. Στην Πολωνία η Samsung διατηρεί το δικό της κέντρο έρευνάς και ανάπτυξης, και είναι αρκετά εύκολο για την εταιρεία να “παρακολουθεί” τις νεότερες εκδόσεις για τυχόν προβλήματα όταν αυτές φτάνουν στις συσκευές των καταναλωτών.

Το επίσημο χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι το Galaxy A6+ θα αναβαθμιστεί σε Android 9 Pie μέσα στον Απρίλιο, κάτι που δίνει ακόμα στην εταιρεία ένα μικρό χρονικό περιθώριο να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν σωστά. Στην συνέχεια, και αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα, η αναβάθμιση θα αρχίσει να διατίθεται για όλες τις εκδόσεις του Smartphone που έχουν πουληθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Όπως πάντα, οι συσκευές λαμβάνουν την αναβάθμιση όταν αυτή γίνει διαθέσιμη στην χώρα για την οποία προορίζονταν αρχικά. Αυτό σημαίνει ότι πολλά Galaxy A6+ που έχουν αγοραστεί στη χώρα μας στην παράλληλη αγορά δεν θα αναβαθμιστούν όταν η νέα έκδοση γίνει διαθέσιμη για τις Ελληνικές συσκευές, αλλά το κάθε ένα όταν έρθει η αναβάθμιση στη δική του χώρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.