Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα αποτελέσματα της κλήρωσης μας για το Huawei Y7 2019

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης μας για το Huawei Y7 2019

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από 11 ημέρες συνολικά, και την ανταπόκριση των αναγνωστών μας και των φίλων μας σε Social media, ήρθε η ώρα να επιλεχθεί τυχαία ο νικητής της κλήρωσης, που θα κερδίσει και το Y7 2019. Η συσκευή ήταν μια προσφορά της Huawei Hellas, την οποία και ευχαριστούμε για την διάθεση της και την όπως πάντα άψογη συνεργασία.

Αυτή τη φορά “τυχερό” ήταν το instagram, όπου οι φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον διαγωνισμό μας με ένα Like σε ένα από τα δύο διαφορετικά πόστ που ήταν διαθέσιμα. Μέσω του commentpicker.com λοιπόν, επιλέχθηκε τυχαία ανάμεσα σε όλα τα Likes σε Facebook και Instagram, ο χρήστης

georgegal75

ο οποίος και κερδίζει το Huawei Y7 2019.

Η απόστολή του Smartphone θα γίνει δωρεάν από εμας προς τον νικητή, σε οποιδήποτε σημείο της χώρας βρίσκεται, με απαραίτητη όπως πάντα προϋπόθεση να ανταποκριθεί στην επικοινωνία μας μαζί του. Λόγω της Εθνικής Εορτής αύριο, θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο περιθώριο 48 ωρών για να επικοινωνίσουμε μαζί του. Αν σε αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κάποια απάντηση, θα επαναλάβουμε την διαδικασία της κλήρωσης και θα επανέλθούμε.

Σε κάθε περίπτωση, να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση και την απήχηση που αυτή είχε σε Facebook και Instagram. Ανανεώνουμε το “ραντεβού” μας για την επόμενη φορά, ευχόμενοι καλή συνέχεια σε όλους!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights