Αρχικη ΦΗΜΕΣ Τα Galaxy A70 και Galaxy A60 εμφανίζονται στην ΤΕΝΑΑ

Τα Galaxy A70 και Galaxy A60 εμφανίζονται στην ΤΕΝΑΑ

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, η Κινεζική αρχή πιστοποίησης ΤΕΝΑΑ, αποκαλύπτει τα τεχικά χαρακτηριστικά συσκυεών που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τον κατασκευαστή τους. Μάλιστα η “διαρροή” αφορά και πάλι τη Samsung, και συγκεκριμένα δύο ακόμα μοντέλα της σειράς Galaxy A.

Tα Galaxy A70 και Galaxy A60, είναι δύο Smartphones που αρχικά τουλάχιστον φαίνεται να είναι σχεδιασμένα για την Κινεζική αγορά. Το μεγαλύτερο από τα δύο, το Galaxy A7, φαίνεται ότι θα έχει οθόνη με διαγώνιο 6.7 ιντσών, που θα το κάνει το “μεγαλύτερο” μέλος της σειράς μέχρι και σήμερα με βάση την οθόνη αυτή. Στο πίσω μέρος του έχουμε και πάλι τρεις διαφορετικές κάμερες, όμως η καταχώρηση στην ΤΕΝΑΑ δεν αποκαλύπτει τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Με βάση αυτά που “ζητάει” πλέον η αγορά, είναι σχετικά σίγουρο ότι μια από αυτές θα έχει υπερ ευρυγώνιο φακό.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον με το Galaxy A70, είναι ότι δεν υπάρχει αισθητήτας αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του, κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι αυτός θα βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη του.

Για το Galaxy A60 τώρα, οι φωτογραφίες δείχνουν ένα Smartphone που μοιάζει ιδιαίτερα στο Galaxy A8s που ηδη κυκλοφορεί από τη Samsung στην Κινεζική αγορά, δεν έρχεται όμως επίσημα στην Ευρώπη. Εδώ ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος, αφού πρόκειται και για πιο οικονομική συσκευή, και η μπαταρία του Galaxy A60 φαίνεται ότι θα είναι επίσης μικρότερη με χωρητικότητα 3.410 mAh.

Η καταχώρηση στην ΤΕΝΑΑ δεν αποκαλύπτει δυστυχώς αν η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει τα Galaxy A70 και Galaxy A60 και εκτός της Κινεζικής αγοράς, αλλά ούτε και την επίσημη ημερομηνία διάθεσης τους σε αυτή. Συνήθως, μέχρι την επίσημη παρουσίαση τους από την εταιρεία, τα Smartphones αυτής της κατηγορίας εμφανίζονται σε επιπλέον διαρροές, από τις οποίες γίνονται γνωστά και περισσότερα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights