Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Πως να παρακολουθήσετε ζωντανά την παρουσίαση των Huawei P30 και P30 Pro

Πως να παρακολουθήσετε ζωντανά την παρουσίαση των Huawei P30 και P30 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Η ημέρα της επίσημης παρουσίασης των νέων P30 και P30 Pro από τη Huawei έφτασε, και η εταιρεία έχει ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό event για τις αντίστοιχα εντυπωσιακές νέες συσκευές της. Το in2mobile.gr  βρίσκεται στο Παρίσι, σαν επίσημος προσκεκλημένος της Ελληνικής Huawei, για να δούμε από κοντά την παρουσίαση, αλλά και να γνωρίσουμε τα δύο νέα κορυφαία Smartphones.

Το event της παρουσίασης όμως, θα εταδοθεί ζωντανά από τη Huawei σε ολόκληρο τον κόσμο, και μάλιστα ταυτόχρονα σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες αλλά και Social Media. Στο συγκεκριμένο άρθρο, παραθέτουμε τα link για το Live streaming της εκδήλωσης, ώστε να μπορεί ο καθένας να το παρακολουθήσει ζωντανά με όποιο…. τρόπο θέλει.

Στο Facebook το επίσημο link είναι το

http://www.facebook.com/huaweimobile

Για το Youtube το Live streaming βρίσκεται στο

http://www.youtube.com/c/HuaweiMobile/live

Ενώ η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και από το Twitter

Το Event ξεκινάει στις 15.00 ώρα Ελλάδος, και παρά τις περισσότερες διαρροές από το συνηθισμένο, θα μάθουμε σε αυτό όλες τις… λεποτμέρειες και τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά των P30 και P30 pro που δεν έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights