Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Τα πρώτα δείγματα από την κάμερα του Huawei P30 Pro τη νύχτα

Τα πρώτα δείγματα από την κάμερα του Huawei P30 Pro τη νύχτα

απο Kostas Gliatiotis

Το Παρίσι δεν είναι τυχαία η “πόλη του φωτός”, αφού ακόμα και το βράδυ, οι ευκαιρίες για όμορφες φωτογραφίες είναι πάντα πολλές. Η Huawei παρουσίασε σήμερα τα νέα P30 και P30 Pro, σε μια εκδήλωση στην οποία είμασταν επίσημοι προσκεκλημένοι. Η εταιρεία μας παραχώρησε ενα P30 Pro για τις ανάγκες του Review, και είχαμε την… τύχη να δοκιμάσουμε την κάμερα του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, στο κέντρο της πόλης και φυσικά στον πύργο του Αϊφελ !

Για την κάμερα του P30 Pro, αλλά και αυτή του P30, η εταιρεία έχει δημιουργήσει έναν νέο αισθητήρα με ανάλυση 40ΜΡ, που χρησιμοποιεί μια διαφορετική διάταξη σε κάθε ένα από τα pixel του. Αντί της RGGB διάταξης, η κάμερα του P30 Pro χρησιμοποιεί την RYYB (Red, Yellow Yellow, Blue) που σύμφωνα με την Huawei μπορεί να αποτυπώσει 40% περισσότερο φως σε κάθε φωτογραφία. Σε συνδυασμό με το ακόμα πιο φωτεινό f/1.6 διάφραγμα του φακού, αλλά και την ύπαρξη OIS και για την βασική κάμερα, τα αποτελέσματα σε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι το λιγότερο εντυπωσιακά για ένα Smartphone.

Το Night Mode, που η Huawei παρουσίασε πρώτη σαν “έξτρα” επιλογή για την λήψη διαδοχικών φωτογραφιών, έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, προκειμένου να εκμεταλλεύεται το πιο φωτεινό f/1.6 διάφραγμα, αλλά και την οπτική σταθεροποίηση που επιτρέπει στην εφαρμογή της κάμερας να βγάζει φωτογραφίες για έως και 8 δευτερόλεπτα. Ο συνδυασμός όλων αυτών των δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών, κάνει την κάμερα του P30 Pro ακόμα πιο αποδοτική και στο συγκεκριμένο Mode.

Η συσκευή θα γυρίσει μαζί μας πίσω στην Ελλάδα, και μέχρι την ολοκλήρωση των δοκιμών μας για το αναλυτικό Review, είναι βέβαιο ότι θα έχουμε πολλά ακόμα δείγματα από την κάμερα, σε συνθήκες ημέρας αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights