Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Executive Seminar για τη Μετάβαση στο Azure από την Οffice Line A.E

Executive Seminar για τη Μετάβαση στο Azure από την Οffice Line A.E

απο Kostas Gliatiotis

Η Office Line A.E, σε συνεργασία με την Info Quest Technologies, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Migration στο Azure: Ευελιξία, Οικονομία, Παραγωγικότητα» την Τετάρτη 20/03/2019, στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, CIO’s και υψηλόβαθμα στελέχη πληροφορικής, από μεγάλες ελληνικές εταιρίες του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ενημερώθηκαν για καίρια θέματα όπως: το End of Support των Windows 2008 & του SQL 2008, την εφαρμογή λύσεων Microsoft Security και κυρίως για τις δυνατότητες που παρέχονται από την μετάβαση των υποδομών σε Microsoft Azure.

Στα συμπεράσματα της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι αναγνώρισαν ως επιτακτική ανάγκη την ένταξη των Cloud υπηρεσιών στις λειτουργίες των οργανισμών που εκπροσωπούν, με στόχο περισσότερη ευελιξία, παραγωγικότητα και οικονομία.

Η Office Line & η Info Quest Technolοgies, συνεργάζονται στενά και επενδύουν σημαντικά σε τεχνογνωσία, υπηρεσίες και πλατφόρμες αυτοματοποιημένης διάθεσης, με στόχο οι Ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί να επωφεληθούν στο μέγιστο από τις νέες τεχνολογίες Cloud της Microsoft,  βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητά τους και αυξάνοντας τις δυνατότητές τους.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights