Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Sony Mobile χάνει την ανεξαρτησία της

Η Sony Mobile χάνει την ανεξαρτησία της

απο Kostas Gliatiotis

Μαζί με την αποχώρηση του προέδρου της εταιρείας μετά από 35 χρόνια, η Sony έκανε μια ακόμα αλλαγή στην δομή της, που αφορά το τμήμα που κατασκευάζει τα Smartphones.

Η Sony Mobile, θα πάψει να θεωρείται ένα ανεξάρτητο τμήμα της εταιρείας, και μαζί με αυτό των τηλεοράσεων και των φωτογραφικών μηχανών, θα ενοποιηθεί αλλάζοντας και ονομασία. Το νέο τμήμα θα ονομάζεται “Ηλεκτρονικά προϊόντα και λύσεις”. Με αυτόν τον τρόπο η Sony θέλει εκτός των άλλων να σταματήσει να αναφέρει τις οικονομικές ζημιές του Mobile τμήματος σαν ξεχωριστά αποτελέσματα, και να τις ενοποιήσει με τα κέδρη που είχαν και συνεχίζουν να έχουν τα άλλα δύο τμήματα.

Το Xperia XZ3 και ακόμα περισσότερο το Xperia 1, είναι από τις πρώτες συσκευές της Sony Mobile μετά από χρόνια, που εκμεταλλεύονται σωστά τις δυνατότητες που έχουν τα άλλα τμήματα της εταιρείας. Από την οθόνη τους, και την τεχνολογία Bravia μέχρι τις δυνατότητες της κάμερας που έχουν μεταφερθεί στο Xperia 1 από τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές της εταιρείας, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι μάλλον η σωστή για την εταιρεία προκειμένου να “σώσει” το τμήμα των Smartphones.

Μέχρι τώρα η Sony έχει μειώσει δραμτικά το μέγεθος του τμήματος που σχεδιάζει και κατασκευάζει τα Smartphones της, μια μείωση που έχει σκοπό να φτάσει το 50% σε βάθος χρόνου. Ο όμιλος της Sony παρόλα αυτά θεωρεί ότι θα πρέπει να φτάσουμε στο… 2021 για να αρχίσει να έχει κέρδη η πρωην πλέον Sony Mobile.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights