Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε το νέο Xperia L3 της Sony Mobile

Δοκιμάζουμε το νέο Xperia L3 της Sony Mobile

απο Kostas Gliatiotis

Μαζί με το αρκετά ενδιαφέρον για την κατηγορία του Xperia 10, η Sony Mobile μας παραχώρησε και το πιο οικονομικό L3, μια συσκευή που ανήκει πρακτικά στην μεσαία κατηγορία με βάση τα χαρακτηριστικά της.

Με πιο συνηθισμένη οθόνη με αναλογία πλευρών 18:9 αλλά και κατασκευή από πλαστικό που μοιάζει με γυαλί στο πίσω μέρος, το Xperia L3 απευθύνεται στο κοινό που θέλει μια λίγοτερο “ασυνήθιστη” πρόταση, ενώ έχει να προσφέρει και σχετικά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Στην κατηγορία των περίπου 200 ευρώ, το Smartphone είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση από την Sony Mobile, με την εταιρεία να απέχει τα τελευταία χρόνια από αυτή. Στο βίντεο που ετοιμάσαμε, γνωρίζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του Xperia L3, μέχρι να ολοκληρωθεί η δοκιμή μας, και να είναι έτοιμο και το αναλυτικό Review.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights